Huahhh yeni gördüm bu msajı Kimmiş senin arkadaşın söle bakiimbaho1992 demiş ki:cneyt abi bu senin charın diilki ben senin charı biliom ya herkes duysun bu cneyt abini charı diilbu benim ark charı
Çaktırmaaa Mad_ExTaSy_ demiş ki:kıvır hemenStarkDrache demiş ki:Aksiyon Olsun AmaçLı
eet o benimde arkadaşımın charı RazzcNeyT demiş ki:Huahhh yeni gördüm bu msajı Kimmiş senin arkadaşın söle bakiimbaho1992 demiş ki:cneyt abi bu senin charın diilki ben senin charı biliom ya herkes duysun bu cneyt abini charı diilbu benim ark charı
Haydaaaa her gelen bu arkadaşımın charı diyosLaYeR_ demiş ki:eet o benimde arkadaşımın charı RazzcNeyT demiş ki:Huahhh yeni gördüm bu msajı Kimmiş senin arkadaşın söle bakiimbaho1992 demiş ki:cneyt abi bu senin charın diilki ben senin charı biliom ya herkes duysun bu cneyt abini charı diilbu benim ark charı
dalga geçiok ama kurt arkındıcNeyT demiş ki:Haydaaaa her gelen bu arkadaşımın charı diyosLaYeR_ demiş ki:eet o benimde arkadaşımın charı RazzcNeyT demiş ki:Huahhh yeni gördüm bu msajı Kimmiş senin arkadaşın söle bakiim
Kimmiş yav bu arkadaşınız Bu char en baştan beri benim. Benim adımda cNeyT.
Bahsettiğin kişi büyük ihtimalle Sapancadan Yusuf tur. O da benim kankam olur. Wink