Direk CehennemejR_ demiş ki:Öteki tarafa cünüp mü gidecenBlacKK demiş ki:Hacım (+18.com ))
Direk CehennemejR_ demiş ki:Öteki tarafa cünüp mü gidecenBlacKK demiş ki:Hacım (+18.com ))
Ölcen demiyoki son kez izlemek istediğin diyo, yok ölceksem herhangi bi flim izlerdim işte ben öle fazla flim izlemeyi sevmemjR_ demiş ki:Öteki tarafa cünüp mü gidecenBlacKK demiş ki:Hacım (+18.com ))
ne sakıncası var sevdıgım gomlegımse gıyerım SurprisedRonin demiş ki:Çok durdum gene dururum...
Bir gömleği 1 ay boyunca yıkataıp yıkatıp giyebilirmisin?
elimin tersiyle çarptımmı kaçmam gerek kalmaz hmmBaD_BoY demiş ki:ne 1 gun boyu 1 dakka bile durmam yuksekte basım donuyorda
peki seni kopek kovalasa kacmadan durabilirmisin
hmm.. kafama sıkardımBaD_BoY demiş ki:kopek kuduz olsa muhahahaaaaaaaRonin demiş ki:Çok durdum gene dururum...
Bir gömleği 1 ay boyunca yıkataıp yıkatıp giyebilirmisin?
hayır giymem...
intihar etmek istesen secimin ne olurdu Question
Zuahahah manyak ya hmm ne zorum var yapmam valla NeutralAlizee demiş ki:bende attım orta okulda kel bı hoca wardı bozuntuya wermedım ama tenefuste bol bol koptuq arkadaşlarla
eminönünde altında iğne atıp onu aramaya kalkarmısn çarşıda
öyle bi sevgılım olmaz satenwark1nq demiş ki:Devrik cümle anlaşılmadı ama anladığımı farzederk arardım diyorum.
Sevgilinin çok komik bi ismi var.Mahkeme kararı ile değiştirmesi için zorlarmısın ?
bu yaşlarda yaparım tabıkı kıllık olsun dıe .. yapmadımda degıl .. alasını yaparım hemde ... geğirdikden sonra arabanın ici bir mayhoş oluyorBøBa demiş ki:Saçmalma qanqa bşka işmmi yok benim yaw
Otobüsün içnde yüksek sesle geğirebilirmisin? (ben çok yaptm xD)
2 taneden fazla olmazmai_mai demiş ki:Yapardım ama sonra hançeri çekip o otobüste harakiri yani yaptığımda bedenimde o otobüste kalırdı Rolling Eyes
Evlendin aile kurdun , sevgilin 5 ten fazla çocuğunuz olsun istiyor ? Yapar mıydın yoksa yapmaz mıydın ?