soru yok. bari bende kendım sorum cevaplıyım :lol: :lol:

Ben dağıtırmıyım?
-hayır. :lol: :lol:

alttaki sen silkroad da savaş modunda çıkıp dışarda adamlar varken sırf onları ezmek maabında buff larını dışarda basabilirmisin ?

sımdı ye kadar 3 defa denedım ilk ikisi gecmedi. 3. de item yandı(kayboldu)... bi dahada denemedım ama denıcem ınsallah benım 5 ler 6 olunca .. D:

alttaki sen elinde +12 itemin olsa bunu + basmaya cesaret edebilirmisin ? (greece de bi adam da vardı denemıs yakmıs xD)

Eğer gold + silk sorun değilse denerim...

Silkroad gm ' sinin olduğu yeri basabiilirmisin

Silkroadın GM sinin oturduğu yeri bilsem 2 Dk durmam kafasına silah dayar üzerimi FuLL sun düzerim Laqların Dclerin bütü öcünü alırım
Alttaki sen kürsüye çıkıp konuşma yapan müdürün kafasına Domates atabilirmisin :?:

seviyorsam rezilten öte ne yaparsa yapsın bişey demem (zaten seviyosa öle bir salaklık yapmaz) eger sevmiyorsam rezil etmesine izin vermem
Agzında sigara söndürebilirmisin ben söndürüyom çok zevkli :mrgreen:

addIcFb

Aileden
sigara kullanmıorum ama bazen içerim söndürmem nie söndirim

Alttaki Sen Sigarayı elinle söndürebilirmisin

Döverim. gele görevlilerinde bir ikisini yıkarım sonra daha kalabalıkta atılabilirm 8)

gençler kaç yaşındasınız ? bi yazı da okuldan bahsediyorsunuz bi yazıda sigaradan. yapmayın gençliğinizi harab etmeyin... ne diye içiyorsunuz ki sigarayı ? özentilik dicem aklı başında adam sırf ark ıcın sıgara mıgara ıcmez. ki sizlerde akıllı adamlara benziyorsunuz... stres dicem.. ne stresiniz varki ? sro da PvP de yatıyosunuz da o yuzden mı :P Rica edicem benim, alinin, velinin, ahmedin, babanızın , ananızın, vb. herkesin üzerinizde ufak dahi olsa bir emeği olduğunu düşünüyorsanız bırakın sigarayı.

Gelelim soruya. alttaki diyelim sigara içiyorsun istersen bırakabilirmisin ??

Yukarı Alt