Takımı
Besiktas
Demekten Fazlasını Yaparım Emin 0l :D
Tek Kaşlı Birine " Laan KR0 " diyebilirmisin

Atarııım

Sevgilin geldi seni aldattığını artık seni sevmediğini ve başkasıyla her gece birlikte olduğunu söylese onu döver misin dövmez misin :D

Eder banlanırım xD
Tabi banlanmamk için etmem

Sevgilin istese bilgisayarı tamamen unutabilirmisin?

Veririm :) Yani Tibet'te herkes birbirine verio itemleri. Aramızda item sorunu yok

bir bilişim firmasında çalışıyorsun. 20saat boyunca bilisayar başında kaldın. Çok uykun var tam uykuya daldın ki patronun 18 saatlik bir iş olduğunu söyledi onu döver misin dövmez misin :D

önce uyku için izin isterim vermezse gel sen yap derim ters bişi derse döferim...

isroda bir acc buldun içi tamamıyla weap elix ve para dolu ayrıca bu hesabın gold botlara ait olduğunu biliyorsun

soyarmısın soymazmısın xD

Önce soyarım sonra şifreyi değiştiririm sonra da silerim charı :P

Silkroad oks'yi kaybetmene neden olsa silkroadı bırakırmısın?

Ya hacım bırak ya charla sıcak dakikalar gecirebiliyomusun,char sana seni seviyorum askım diyomu,charınla öpüsük koklasıp yiyişebiliyonmu vb. tabikide sevgilim.. :twisted: :mrgreen:

Sevgilin sana benim için bileklerini kes derse keser misin [sacma oldu azcık sorry] :mrgreen:

Server
Takımı
Galatasaray
Aga Nie Yazmıyım.Ama Cok Seversemm Yazarım.Öle Her Çıktığımınkini yazsam :D

Evde Yalnızken Elentirikler KEsilse O Sıradada iSRO da FortressWar da Olsan Ne Yapardın :D :D ?

(o soyan adamı) elimden gelen her seyi yapardım.

baban karnen kotu diye pc yi kaldırsa napardınve interneti iptal ettirse, üstüne üstlük seni işe yollasa napardın ?

Yukarı Alt