kapalıyken suya atmak gibimi yoksa ıslak bezle temizemek fln mı nese eski püskü döküntü bişise yenisini almaz üzereysem yıkarım hatta yetmez camdan atarım :D
pşt sen alttaki fenerlilerin arasına qirip (maçdasın fb-gs) en büyük gs diye bağırırmısın (ne fenerliyim ne gsliyim sadece örnek )

Hayatını Fenerbahçeye vermiş biri olarak bağırmam :D

Taksim'de PH'la herkesin önünde yatarmısın?(Ben her türlü ypardım :D)

Hayır. Peki sen 90LV Farmlı Sun setli charını GM yanında bota kurabilirmisin ? ^^:D

biey anlamadm ama neyse ben bişey önerim :D manıtanla dolasırken manıtanın yanına bı araba gelse arabanın ıcınden yavrum gelsene gıtceen yere kadar goturım dese arabadakılerı ındırıp dovebılırmısın?

evet doverım pssttt alttakı annen sana hıc mıllı oldunmu dese evet anne hatta gecen gun evde yaptım dıyebılırmısın???

bannedddd

Buralıyım
Daha saçma soru yok muydu? :D Amuda kalktım da wc'mi yapiyim.. :D

Peki sen yemeği Çinliler gibi yiyebilir misin? :D (Baska soru gelmedi aklima. :P)

Bayılırım .. Hattta Haftada bir Çin lokantasına giderim..

Peki sen Lord Yarkan hiç cıkmicağı bir yerde cıkar.. sen bulursun bulduktan sonra kordinat verip pcyi kaparmısın ?

Evet hemde bagıra bagıra :D :D 3 al 1 bedava kampanyası bıle yaparım :D
pekı sen babana ana bacı sovebılırmısın???

Takımı
Besiktas
Ben Piskopat'mıyım Ki Babama Ana Bacı Soweyım, Zaten Ona Ettıgım Kufur Dönüp Dolasıp Hem Bana Gelir Dedem,Babaannem OLdugu İçin Hemde Tokatla Geri Gelir ^^

Hişşşşttt Loyyyn Alttakı Söyle Baqem Sen Canlı Yayındakı Bir Programı Arayıp "Alayınızın Anasını Awradını..." Diye Dewam Ettirebilirmisin :D

offff hemde varya kamera arkası ekıbıne bıle soverım :D :D :D :D
pekı sen türkiye-ispanya maçı oynanırken ispanyol bi kız taraftarı sahanın ortasında opebılırmısın??? (baya sacma oldu ama ılk aklıma bu geldı :D )

Yukarı Alt