kapalıyken suya atmak gibimi yoksa ıslak bezle temizemek fln mı nese eski püskü döküntü bişise yenisini almaz üzereysem yıkarım hatta yetmez camdan atarım
pşt sen alttaki fenerlilerin arasına qirip (maçdasın fb-gs) en büyük gs diye bağırırmısın (ne fenerliyim ne gsliyim sadece örnek )
biey anlamadm ama neyse ben bişey önerim manıtanla dolasırken manıtanın yanına bı araba gelse arabanın ıcınden yavrum gelsene gıtceen yere kadar goturım dese arabadakılerı ındırıp dovebılırmısın?
Ben Piskopat'mıyım Ki Babama Ana Bacı Soweyım, Zaten Ona Ettıgım Kufur Dönüp Dolasıp Hem Bana Gelir Dedem,Babaannem OLdugu İçin Hemde Tokatla Geri Gelir ^^
Hişşşşttt Loyyyn Alttakı Söyle Baqem Sen Canlı Yayındakı Bir Programı Arayıp "Alayınızın Anasını Awradını..." Diye Dewam Ettirebilirmisin
offff hemde varya kamera arkası ekıbıne bıle soverım
pekı sen türkiye-ispanya maçı oynanırken ispanyol bi kız taraftarı sahanın ortasında opebılırmısın??? (baya sacma oldu ama ılk aklıma bu geldı )
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.