Server
Takımı
Galatasaray
sendeki Soru Nerde.O Sormadıysa Sen Sor...

Bir Sabah Kalktıgında Exldan Banlanmıssın(Allah Kimseye Bu Anı Ysatmaısın).Baska Bir Acc Acıp ana avrat düz kayarmıydın.Yoksam Benim Gibin Gerimi İsterdin Acc. ni?_?

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
mahmah002 demiş ki:
sendeki Soru Nerde.O Sormadıysa Sen Sor...

Bir Sabah Kalktıgında Exldan Banlanmıssın(Allah Kimseye Bu Anı Ysatmaısın).Baska Bir Acc Acıp ana avrat düz kayarmıydın.Yoksam Benim Gibin Gerimi İsterdin Acc. ni?_?
önce sebebini öğrenirim sonra karar veririm yapacağıma ama asla küfür etmem !!!

peki sen Baska Bir Acc Acıp ana avrat düz kayarmıydın gibi kötü konuşmak yerine daha düzgün konuşurmusun konuşmazmısın??? alınma ama konuşma tarzın son derece sinirimi bozdu :coffee:

Midbroke

Bilgiliyim
Güzel güzel , benden devam etsin .

Hey sen , evet evet sana diyorum . Sen bir oturuşta 1 tepsi baklava yiyebilir misin ? :P

Statuss

Bilgiliyim
Maxima demiş ki:
Güzel güzel , benden devam etsin .

Hey sen , evet evet sana diyorum . Sen bir oturuşta 1 tepsi baklava yiyebilir misin ? :P
Nevarki canım daha geçen gün 2 tepsi baklava yedim esas sen yarım tepsi tulumba tatlısı yiyebilirmisin :D :mrgreen: :mrgreen: :arrow:

sarkarım nıye sarkamıyımkı :D :D
pekı sen ınter-mılan macının ortasında trıbunden sahaya ınıp ronaldınhodan ımza alabılırmısın???

öyle bir kabiliyetim yok

sen birşey söylemek istiyorsun ama cesaret edemiyorsun bu söylemek istediğin şeyi sarhoş taklidi yaparak söyleyebilimisin???

Yukarı Alt