Server
Flora
Takımı
Galatasaray
diyebilirim paris hilton gelse tangamı unuttum g-stringim ile gelsem olur mu dese olmaz diyebilirmisin :lolmuch: :mrgreen:

extraloob demiş ki:
diyebilirim paris hilton gelse tangamı unuttum g-stringim ile gelsem olur mu dese olmaz diyebilirmisin :lolmuch: :mrgreen:
diyemem :lolmuch:

her hangi bir soruyu soracakken unutursan unuttum mu dersin yoksa kıvırır baska biseymi sorarsın :mrgreen:

TWEETY demiş ki:
extraloob demiş ki:
diyemem :lolmuch:

her hangi bir soruyu soracakken unutursan unuttum mu dersin yoksa kıvırır baska biseymi sorarsın :mrgreen:
Unutacagımı sanmam ama olur da unutursam unuttur derim :mrgreen:
Sen alttaki sevgilinin son rondosunu yiyebilir misin :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
içemem

sen 3 tane kırmızı tuborgu üstü üste sıra ile bir dikişte içebilirmisin :lolmuch: :mrgreen:

Yok hacım 2de kusarım Heralde
Sen Galatasary Derbi Macında Galtasray tribününde Fener Gol attgında Bagırabilrmisn Razz Question

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
asla.

sewdiceğine siyah ojeni sil kırmızı oje sür diyebilirmisin :lolmuch:

oje sürecekse bu tabikide sihay deil kırmızı harika bi elbise ile kırmızı oje olacak derimmm

hayatttaki en yakın arkadaşın sevgile aşık olursa onu ona verirmisin?

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Şeytani duygularımı kabartıyo bu soru tabikide hayır :lol:
benim sevdiğimse ama oda onu sevmişse bana rağmen fazla laf düşmez gibi bi his doğar içime:D

Sevgilinden ayrılmak istiyorsun ve o sana ayrılırsan intihar edeceğini söyliyor ayrıla bilir misin?

almam tabiki erkeyin kırmızı tanga giydigi nerde görülmüş

3 gündür küçük tualetini yapmamışsın bütün tuletler arızalı evdeki çicegin dibine işermisin ev çiceyinin annenin en sevdigi çicek

işemem bi yerde tuvalet bulurum

patronunun evinde yemek tesin tuvalet için izin istedin içerden su sesleri geliyodu birisi vardır herhalde dedin bekledin 5 dk geçti çıkan yok kapıyı tıkladın ses yok içerden bi girdin banyo su içinde patronun da hemen geldi yanına ne dersin?:D

Yukarı Alt