erdekli2008 demiş ki:benide ekler misin?
SoftwaR3 demiş ki:benide yazarsanz sevinirm
hiphopmania demiş ki:Beni de yazarsaniz sevinirim..
erdekli2008 demiş ki:benide ekler misin?
SoftwaR3 demiş ki:benide yazarsanz sevinirm
hiphopmania demiş ki:Beni de yazarsaniz sevinirim..
e-con demiş ki:hamzacım yaz beni de
by_cod3x demiş ki:bende katılmak istiyorum!!!
sremuyageldim demiş ki:benide yazar mısınız
o Kadar eminsin yaniWax Whine demiş ki:3.lük için de sen onu. 1. benim. 2. Okan abiImmorTaLGoD demiş ki:Wuuuuu sanırım 300'ü bulucak bu yarışma.
Dişe diş gidicez gibi
Ps:2. olmak için yapcağınız yarış zevkli olucak
Yok ya ne emini. Futboldan o kadar anlamam. Basketbola ilgim daha fazla^^ImmorTaLGoD demiş ki:o Kadar eminsin yaniWax Whine demiş ki:3.lük için de sen onu. 1. benim. 2. Okan abiImmorTaLGoD demiş ki:Wuuuuu sanırım 300'ü bulucak bu yarışma.
Dişe diş gidicez gibi
Ps:2. olmak için yapcağınız yarış zevkli olucak
MuQMax demiş ki:MuQMax bende katılıyorum eklersen sevinirim :)
Ama futbol bilgim bu elemandan daha fazlahmzsnmz demiş ki:MuQMax demiş ki:MuQMax bende katılıyorum eklersen sevinirim :)
Ps:Asıl favori benim herkes beni gözardı ediyor ^^ tozumu yutarken sizleri görmek istiyorum
Wax Whine demiş ki:Ama futbol bilgim bu elemandan daha fazlahmzsnmz demiş ki:MuQMax demiş ki:MuQMax bende katılıyorum eklersen sevinirim :)
Ps:Asıl favori benim herkes beni gözardı ediyor ^^ tozumu yutarken sizleri görmek istiyorum
Al haa ^^ zorla laf istiyorsun kuzum senWax Whine demiş ki:Ama futbol bilgim bu elemandan daha fazlahmzsnmz demiş ki:MuQMax demiş ki:MuQMax bende katılıyorum eklersen sevinirim :)
Entegre edildiPrada demiş ki:Hamza benide entegre et yarışmalara
Sanki o NBA yarışmasını gündeme getiren kişi benimhmzsnmz demiş ki:Al haa ^^ zorla laf istiyorsun kuzum senWax Whine demiş ki:Ama futbol bilgim bu elemandan daha fazlahmzsnmz demiş ki:
Ps:NBA yarışması gündeme gelmedi değil lakin sitede yeterli populariteye ulaşmış değil henüz