sertan09 demiş ki:benide yazarmısın
llLeGoLaSll demiş ki:Benide Yaz Hamza Abi
sertan09 demiş ki:benide yazarmısın
llLeGoLaSll demiş ki:Benide Yaz Hamza Abi
Nesquik demiş ki:benide yazarmisin :)
Yeni katılıp az mesajı olan ancak full online olanlar olabilir ayrıca az mesaj yazıp yine full online olanlar var öyle yaparsanız kurunun yanında yaşta yanıcak benim gibi.Yeni değilim ancak acc'm yeni sitenin ilk üyelerindenim..Stephanos demiş ki:O zaman konusunu güncellemeyen bbhmzsnmz demiş ki:Hak veriyorum ama %100 değil ^^ hacım zaten şu an 70 katılan var. Zaman ilerledikçe bu sayı artsa dahi her hafta konusunu güncelleyecek kişi sayısı çok az olur. Onlar da kendini zaten belli ederler , bizim ayrıca bir kural vb. koymamıza gerek yok.Stephanos demiş ki:Post sadece bir örnek de aslında ciddi olarak bize aktif insan lazım bu konuda ayda yılda bir uğrayanlar değil ^^
ve post un yüksek olması aktif olduğunun biraz da göstergesi olabilir
Grateq demiş ki:benide yaz pls...
Truth demiş ki:Im in
RaFFiNe demiş ki:Beni De Eklersen Sevinirim :)
40.Gree nickim değişti şuanki nickimi yazarsan sevinirimhmzsnmz demiş ki:Arkadaşlar , nick değiştirenler bana bildirsin lütfen ^^
Söylemesen 2sini de yarışmacı olarak kaydetmişim ^^ değiştirdim 49. sıradasın herhaldeSmackWar demiş ki:40.Gree nickim değişti şuanki nickimi yazarsan sevinirimhmzsnmz demiş ki:Arkadaşlar , nick değiştirenler bana bildirsin lütfen ^^