CherryBrandy

Ne hummermış kardeşim. Ne zevk alıyorsunuz şunlardan ne bileyim. Bildiğin apaçi ayakkabısı lan.
inanılmaz tespitimi dile getirdiğin için teşekkürler, lan bildiğin apaçi ayakkabısı ya dönüp aa güzelmiş diye bakmam bileCherryBrandy demiş ki:Ne hummermış kardeşim. Ne zevk alıyorsunuz şunlardan ne bileyim. Bildiğin apaçi ayakkabısı lan.
Hummel kraldır. 185 TL idi, alamadım onu.Senius demiş ki:inanılmaz tespitimi dile getirdiğin için teşekkürler, lan bildiğin apaçi ayakkabısı ya dönüp aa güzelmiş diye bakmam bileCherryBrandy demiş ki:Ne hummermış kardeşim. Ne zevk alıyorsunuz şunlardan ne bileyim. Bildiğin apaçi ayakkabısı lan.
Lenneth demiş ki:Hummel kraldır. 185 TL idi, alamadım onu.Senius demiş ki:inanılmaz tespitimi dile getirdiğin için teşekkürler, lan bildiğin apaçi ayakkabısı ya dönüp aa güzelmiş diye bakmam bileCherryBrandy demiş ki:Ne hummermış kardeşim. Ne zevk alıyorsunuz şunlardan ne bileyim. Bildiğin apaçi ayakkabısı lan.
hiç sorma, hiçSweeTChieF demiş ki:Senius, sen baya dolmuşsun heralde
Hiç sevmem bu şekil ayakkabıyı, ayakkabı dediğin kaba olacak. Tabi saat de.Arcadia demiş ki:Giyinmeyi ogrenin lan biraz
Yanlışın var, sadece bayanlar mı güzel, bakımlı ve çekici görünmek zorundalar ?LegendLess demiş ki:bu ne ya arkdaslar kızlar gibi ne böyle ayakkabı fotoları felan ben yakıstıramadım :)
Senius demiş ki:Hummel kraldır. 185 TL idi, alamadım onu.Senius demiş ki:inanılmaz tespitimi dile getirdiğin için teşekkürler, lan bildiğin apaçi ayakkabısı ya dönüp aa güzelmiş diye bakmam bileCherryBrandy demiş ki:Ne hummermış kardeşim. Ne zevk alıyorsunuz şunlardan ne bileyim. Bildiğin apaçi ayakkabısı lan.
asdfg aynı ayakkabıyı koymuşuz Zevkli kardeşimEmmaW. demiş ki:bence bu ayakkabıda fena değil ama 170tl sorun orda
sro out ayakkabı göstermek in artıkLegendLess demiş ki:bu ne ya arkdaslar kızlar gibi ne böyle ayakkabı fotoları felan ben yakıstıramadım :)