- Takımı
- Seçiniz...
Görevimiz.0xygeNk demiş ki:ellerine sağlık
Görevimiz.0xygeNk demiş ki:ellerine sağlık
hasan o bir kural tarzı birşey dmodların yaptığı paylaşımlarda sadece exl logosu oluyor diye biliyorumSwindler* demiş ki:Araştırıp,buldum editledim, üstüne üstlük çalınmasını engellemek için exL logosunu ekleidm sen bana sil baştan yap diyorsun?Bumpkin demiş ki:Hacım resimlerden nickini kaldırmalısın. ^^
KALDIRMIYORUM.
Yakın gözlüğünü televizyonun üstünde unutmuşsun exL logosunu göremiyorsundaEmmaW. demiş ki:hasan o bir kural tarzı birşey dmodların yaptığı paylaşımlarda sadece exl logosu oluyor diye biliyorumSwindler* demiş ki:Araştırıp,buldum editledim, üstüne üstlük çalınmasını engellemek için exL logosunu ekleidm sen bana sil baştan yap diyorsun?Bumpkin demiş ki:Hacım resimlerden nickini kaldırmalısın. ^^
KALDIRMIYORUM.
DüzelttimBumpkin demiş ki:Beni çok yanlış anlamışsın...Swindler* demiş ki:Araştırıp,buldum editledim, üstüne üstlük çalınmasını engellemek için exL logosunu ekleidm sen bana sil baştan yap diyorsun?Bumpkin demiş ki:Hacım resimlerden nickini kaldırmalısın. ^^
KALDIRMIYORUM.
EmmaW. demiş ki:yararlı bir topic oldu sabitlenmesi çok uygun olmuş tekrar teşekkürler :)
DoomsDay demiş ki:ellerine sağlık
That's my job.kuzgun demiş ki:DoomsDay demiş ki:ellerine sağlık
Bizde Downhang yapmıştık,düzelttik.Brown demiş ki:downhang il donwhangı çok karıştırlıyorlar aslı donwhang