hazir kivama geldik bu da benden olsun
Abla balkanlardan sanırım ?Dulce Amor demiş ki:hazir kivama geldik bu da benden olsun
Saçlar normalde 3 numara, şuanda öyle. hiç dikmezdim, bir defa deneyeyim dedimLeetnock demiş ki:O saçı normalde de öyle kabartıp ortalıkta dolaşıyorsan hemen yetkilerini alıp banlıyorum :p Ayrıca o beyaz saatin Lacoste'mu ? belki +1 point ile dengeleyebilirim durumu :/
Hayır ya o yorumu yapıyordum tam zenci malıdır diyecektimLenneth demiş ki:Saçlar normalde 3 numara, şuanda öyle. hiç dikmezdim, bir defa deneyeyim dedimLeetnock demiş ki:O saçı normalde de öyle kabartıp ortalıkta dolaşıyorsan hemen yetkilerini alıp banlıyorum :p Ayrıca o beyaz saatin Lacoste'mu ? belki +1 point ile dengeleyebilirim durumu :/
Saat zenci saatidir, orjinaldir. 10 TL ye aldım
Esmer dediğin saçlı kaşlı olur, 3 numara fail olmuş. Uzat tekrarLenneth demiş ki:Saçlar normalde 3 numara, şuanda öyle. hiç dikmezdim, bir defa deneyeyim dedimLeetnock demiş ki:O saçı normalde de öyle kabartıp ortalıkta dolaşıyorsan hemen yetkilerini alıp banlıyorum :p Ayrıca o beyaz saatin Lacoste'mu ? belki +1 point ile dengeleyebilirim durumu :/
Tam tersi, saçlarım dengesiz uzadığı için asıl FAIL oluyorum. Kısa saçla daha tatlı, çekici, ateşli, sexy bişeyler oluyorumLeetnock demiş ki:Esmer dediğin saçlı kaşlı olur, 3 numara fail olmuş. Uzat tekrarLenneth demiş ki:Saçlar normalde 3 numara, şuanda öyle. hiç dikmezdim, bir defa deneyeyim dedimLeetnock demiş ki:O saçı normalde de öyle kabartıp ortalıkta dolaşıyorsan hemen yetkilerini alıp banlıyorum :p Ayrıca o beyaz saatin Lacoste'mu ? belki +1 point ile dengeleyebilirim durumu :/
Bro koyu giyindim , ayakkabılar da beyaz ki ön plana çıksınlar. Sürekli beyaz ayakkabı giyerim, koyu renk ayakkabı hiç tarzım değil .Wax Whine demiş ki:O kadar koyu tonlarda giyinmişsin ayakkabı tercihini de bu yönden yap beyaz her şeyin altına gitmez
Hayır, tüm kıyafet takı vs koyu yaparsam çok saçma olur diye düşündüm, ayrıca saat ve ayakkabı uyumlu olsun istedim.Wax Whine demiş ki:Niye öne çıksınlar abi sen kendini ayaklarım ve geri kalanım olarak mı değerlendiriyorsun ki
Yok kanka bulusunca cekeriz onlar eskidi artık asdgAddicted demiş ki:Onur bendeki sexyyy resimlerini koyayımmı
Haahah çok iyi var bi tane telefonda onu koyucam bi araWax Whine demiş ki:Yok kanka bulusunca cekeriz onlar eskidi artık asdgAddicted demiş ki:Onur bendeki sexyyy resimlerini koyayımmı
BBMden atsana biAddicted demiş ki:Haahah çok iyi var bi tane telefonda onu koyucam bi araWax Whine demiş ki:Yok kanka bulusunca cekeriz onlar eskidi artık asdgAddicted demiş ki:Onur bendeki sexyyy resimlerini koyayımmı
ikimizde balkanlardanLeetnock demiş ki:Abla balkanlardan sanırım ?Dulce Amor demiş ki:hazir kivama geldik bu da benden olsun