whats up niggaMacro demiş ki:Niggalara benziyorsun hacım On numarasınAddicted demiş ki:
whats up niggaMacro demiş ki:Niggalara benziyorsun hacım On numarasınAddicted demiş ki:
Pembiş odanın benim olma ihtimalini düşünmen bile hata broLeetnock demiş ki:Bro o pembiş pembiş oda senin değil değil miTony Montana demiş ki:
Yine yeniden
Ayrıca 0 saç yakışıyor sana
Doğru söylüyon haaKivi demiş ki:bizim iltifatlarımız boş mu ? Sana koskoca '' Johny Sins '' bir diğer adıyla Brazzers'taki kel adam diyorum ve bunun değerini anlamıyorsun üsthadım aşk olsun
O iltifatı duymaya alıştım artıkThe Black demiş ki:Doğru söylüyon haaKivi demiş ki:bizim iltifatlarımız boş mu ? Sana koskoca '' Johny Sins '' bir diğer adıyla Brazzers'taki kel adam diyorum ve bunun değerini anlamıyorsun üsthadım aşk olsun
Vallahi bensizyosun Cem. Süphelendim simdi
Kanka dublorü olsana. Bi sakatlık çıkarsa sen devam edersinTony Montana demiş ki:O iltifatı duymaya alıştım artıkThe Black demiş ki:Doğru söylüyon haaKivi demiş ki:bizim iltifatlarımız boş mu ? Sana koskoca '' Johny Sins '' bir diğer adıyla Brazzers'taki kel adam diyorum ve bunun değerini anlamıyorsun üsthadım aşk olsun
Vallahi bensizyosun Cem. Süphelendim simdi
PS Şaka bir yana gerçekten benziyorum haa
orası kesinTony Montana demiş ki:Bahse varım Johny kankamın bacak ve omuz kasları benim kadar fazla değildir
Liman avm'nin maskotu arkadan dürtüyorum hissetmiyor çok hareketsiz sadece el sallıyor milleteMacro demiş ki:@Nina
O palyaço gibi şey ne tatlı öyle (:
Macro demiş ki:Bu da benden
Tüm gün tek başına
İşsiz adam ne yapar dostum (:Cladren demiş ki:Macro demiş ki:Bu da benden
Tüm gün tek başına
Gene ne içiyorsun arkadaş ya yeter bir gına gelir insana
Portakal suyu içerMacro demiş ki:İşsiz adam ne yapar dostum (:Cladren demiş ki:Macro demiş ki:Bu da benden
Tüm gün tek başına
Gene ne içiyorsun arkadaş ya yeter bir gına gelir insana
Sağ ve sol yanındakiler kim?Nina Ricci demiş ki: