Bir zat buradan derken hiçbir şey anlamadım :)NiNCaSu demiş ki:@Lagroad başarılarının devamını dileriz hacım.
ps:Bir zat buradan paylaş takipteyim.
Bir zat buradan derken hiçbir şey anlamadım :)NiNCaSu demiş ki:@Lagroad başarılarının devamını dileriz hacım.
Ne içiyosun panpa Prestıge mi ?hanry006 demiş ki:
Sw33Ty demiş ki:Ne içiyosun panpa Prestıge mi ?hanry006 demiş ki:
ParlamentSw33Ty demiş ki:Ne içiyosun panpa Prestıge mi ?hanry006 demiş ki:
NiNCaSu demiş ki:ParlamentSw33Ty demiş ki:Ne içiyosun panpa Prestıge mi ?hanry006 demiş ki:
CoolerMaster demiş ki:
Geçen yazdan kalma bi foto
KArizmailkerSEZEN demiş ki:Bunlarda benden gelsin.Lise zamanlarından :)
Ortak nasılım
Apaçiyede benzemiyorsun sen nasıl rapçisin çok güzel resimRapp3R demiş ki:buda benden gelsin
Ortada yatan mahlukat benim :)
Çok güzelNiNCaSu demiş ki:
bu kim laaPaskaLBamya demiş ki:DİJEY YARALI
vay güreşçimiz bile var. bende güreşiyorum ama alanlarımız farklıLagroad demiş ki:2010 Şadırvan adli bir restaurant'ta öylesine bir fotoğraf :)
- Resim Silinmiş.
Düden Cafe adlı bir yerden çıkıp eve giderken :)
- Resim Silinmiş.
20 Kasım 2010'daki halim :)
- Resim Silinmiş.
7-8 Mart Antalya Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında Antalya İl 2.si Greco-roman
- Resim Silinmiş.
İstekler üzerine yenileri gelebilir :) Bu arada Nincasu fazla yakışıklısın bro :) Sw33ty senin zombie'de bomba hani :)
Her ksk li gibi şekil ve artisHayta35 demiş ki:
buda ben ^^
ortam bahane gençlik şahaneCoolerMaster demiş ki:
Geçen yazdan kalma bi foto
ahahahmavii demiş ki:vay güreşçimiz bile var. bende güreşiyorum ama alanlarımız farklıLagroad demiş ki:2010 Şadırvan adli bir restaurant'ta öylesine bir fotoğraf :)
- Resim Silinmiş.
Düden Cafe adlı bir yerden çıkıp eve giderken :)
- Resim Silinmiş.
20 Kasım 2010'daki halim :)
- Resim Silinmiş.
7-8 Mart Antalya Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında Antalya İl 2.si Greco-roman
- Resim Silinmiş.
İstekler üzerine yenileri gelebilir :) Bu arada Nincasu fazla yakışıklısın bro :) Sw33ty senin zombie'de bomba hani :)
Toprakda var ozamn bişeylikmavii demiş ki:Her ksk li gibi şekil ve artisHayta35 demiş ki:
buda ben ^^
Başarı gösterdiğin anı photo ile ölümsüzleştir.Burdan bizde seni takip edelim demek hacım.Lagroad demiş ki:Bir zat buradan derken hiçbir şey anlamadım :)NiNCaSu demiş ki:@Lagroad başarılarının devamını dileriz hacım.