Hacım Jack'e söyleyecek sözüm yok zaten, ikinize birden.EricNorthmaN demiş ki:bu kimeydi bana mı Jack'e mi???Lenneth demiş ki:EricNorthmaN demiş ki:
Hacım Jack'e söyleyecek sözüm yok zaten, ikinize birden.EricNorthmaN demiş ki:bu kimeydi bana mı Jack'e mi???Lenneth demiş ki:EricNorthmaN demiş ki:
Sakal bıyık yakıyor broEricNorthmaN demiş ki:
oOoDesertRose demiş ki:
İsmim: uğur
İş: 1 rent a car. 1 bar Fethiye/Hisarönü (Ölüdeniz)
Bar ismi: Grand Boozey
Memleket: Fethiye
oynadığım oyunlar: zynga poker, Texas Hold'em Poker
sevdiğim aktör: alpacino
Kendi çekmiş olduğum videom yok ama youtube'da buldugum bir kaç video
son videoyu çok beğendim kalakaldım hesabı...Sorun mu teşkil etti?DesertRose demiş ki:Hayırdır ne oldu.
Hayır.EricNorthmaN demiş ki:son videoyu çok beğendim kalakaldım hesabı...Sorun mu teşkil etti?DesertRose demiş ki:Hayırdır ne oldu.
Hani bir gün gelirsen uğrarsın misafirim olursun diye...mert003 demiş ki:bar isminden bize ne kardeş o.O
eyvallah panpa istanbul dışına çıkmıyorum ben, çok yazıyorDesertRose demiş ki:Hani bir gün gelirsen uğrarsın misafirim olursun diye...mert003 demiş ki:bar isminden bize ne kardeş o.O
İşin Fethiye'ye düşürse buyur gel sabah ezanına kadar eğlenelim.mert003 demiş ki:eyvallah panpa istanbul dışına çıkmıyorum ben, çok yazıyorDesertRose demiş ki:Hani bir gün gelirsen uğrarsın misafirim olursun diye...mert003 demiş ki:bar isminden bize ne kardeş o.O
Evet,hatırladım.mert003 demiş ki:alınma ben Limanerg belki hatırlarsın ben seni hatırladım biraz eğlenek dedim
Görende her gece Reina'da sanıcak adamımert003 demiş ki:Oralar açmaz beni ya bir Reina-Klan kalitesi bulamam.Kalite bulsam da kafa bulamam.