ahaha kıskandın mıfrityus demiş ki:Sokakta görsem kazmayı vururum kafana .s.sLemonade demiş ki:anlamadim:sfrityus demiş ki:Çık uşak burdan vururlar seni
ahaha kıskandın mıfrityus demiş ki:Sokakta görsem kazmayı vururum kafana .s.sLemonade demiş ki:anlamadim:sfrityus demiş ki:Çık uşak burdan vururlar seni
Sen degilsin di mi buLemonade demiş ki:Nasil bi beddua yediysem internetim borçtan az önce kapandi.sanirim resimdeki apaçi gördü konuyu
bu arada hic bu kadar gulmemistim msn ve telden gelen tepkilere baktikca guluyorum
@fırat
ahahaha yok yok degilimWax Whine demiş ki:Sen degilsin di mi buLemonade demiş ki:Nasil bi beddua yediysem internetim borçtan az önce kapandi.sanirim resimdeki apaçi gördü konuyu
bu arada hic bu kadar gulmemistim msn ve telden gelen tepkilere baktikca guluyorum
@fırat
biliyodum biliyodum BİLİYODUUUUUUMLemonade demiş ki:fena sazan avi oldu ozur dilerim herkesten
@batu mesajlarima cevap ver lan ben degilim o
batuhan 3X demiş ki:biliyodum biliyodum BİLİYODUUUUUUMLemonade demiş ki:fena sazan avi oldu ozur dilerim herkesten
@batu mesajlarima cevap ver lan ben degilim o
Lenneth demiş ki:@mrfluu
Ilk resımlerı gorunce sıgınak arayıslarına baslamıstım fakat buyuyup orjınal bır lıselı oldugunu fark edınce duraksadım bro
ı-ıh saçlarını toplayınca yakışmamış Henüz uzun saçlı hiç bir erkeğe toplu saçın yakıştığını görmedim zatenWax Whine demiş ki:
Ortam los burnum sexy and i know it
havuç terkWax Whine demiş ki:
Ortam los burnum sexy and i know it