ahuhauhauhauha one emre komşunun çocuğu gibi yanda duruyorsunAddicted demiş ki:
bu ne laaa hahahahahah yarıldım feystede gördüğümde yarılmıştım ahahahRomeo demiş ki:
Adama laf yapacağına kendi fotonu atsana hadi ?Maddy demiş ki:1. fotoğraf tam capslik İsmail
Yeni fotoğrafım yok qnq eskiler var hep daha önce buraya attıklarım varAutumn demiş ki:Adama laf yapacağına kendi fotonu atsana hadi ?Maddy demiş ki:1. fotoğraf tam capslik İsmail
Aynen ya benimde profil fotom 1.5 yıllık mı ne değiştirmem gerekiyor.Kendimi değiştirdiğimi belli etmem lazımMaddy demiş ki:Yeni fotoğrafım yok qnq eskiler var hep daha önce buraya attıklarım varAutumn demiş ki:Adama laf yapacağına kendi fotonu atsana hadi ?Maddy demiş ki:1. fotoğraf tam capslik İsmail
vay ahmetcan kardeşim buğra ben çok değişmişsin lan saçlar falan gidince bi tarz gelmiş sanaWindy demiş ki:Uzun zaman oldu buralara uğramayalı :)
artık saç kestirmek mi kaldı ahmetcim artık böyleyizMaddy demiş ki:Saçlarına hastaydım senin artık gözlerini de kıskanmaya başlıyorum yavaştan Ayrıca kısa saçlı halin için yaptığım yorumu umarım unutmamışsındır