Şekilsinya hamnyy :)Rochas demiş ki:
Burak şaka maka büyümüşüzRochas demiş ki:
Ahahah yapma panpiş ya hiç sırası değilWindy demiş ki:Evde olsaydımda hamzanın çıplak videosunu ekleseydim göbek 10 numara olmuş Hamzam,özlemişim.
Eskişehir'deyim abim :)Lenneth demiş ki:@hmzsnmz
Hey yavrum Hamza ağabeyime bak. Abi nerelerdesin ? İstanbuldaysan görüşelim muhakkak.
Gökhan cevabı vermiş kajhfaslhfas :)Lordzek demiş ki:ben yine çağırılmıyorum tabi
Büyüdük be hacım saolasın ^^frityus demiş ki:Burak şaka maka büyümüşüzRochas demiş ki:
seni bigün bizim ortamlara sokayım gökhanLenneth demiş ki:Çoluk çocukla işimiz ne len. Kardeşimle tanıştırayım seni beraber parkta oynar kumdan kale yaparsınızLordzek demiş ki:ben yine çağırılmıyorum tabi
allah mesut etsin cok cici bir kare :)Windy demiş ki:Canımı çektirdin Hamza bende uzun zaman sonra koyayım bari
+1sweetCHIEF demiş ki:allah mesut etsin cok cici bir kare :)Windy demiş ki:Canımı çektirdin Hamza bende uzun zaman sonra koyayım bari
sweetCHIEF demiş ki:gecen aydan
bu rezilligi sizinle paylasmamda da bir sikinti yok
Tam bir piskopat havası hissettim ayrıca 2.fotonun üstündeki yazının ''ı'' harflerinde sıkıntı var galibasweetCHIEF demiş ki:sweetCHIEF demiş ki:gecen aydan
neler neler sen bir bilsenDuygusuzz demiş ki:Tam bir piskopat havası hissettim ayrıca 2.fotonun üstündeki yazının ''ı'' harflerinde sıkıntı var galibasweetCHIEF demiş ki:sweetCHIEF demiş ki:gecen aydan
haline sukreder gibi bir tabiki cevabi geldi, bisey mi ima ettin bize meloironEyE demiş ki:Sağdaki tabiki.
iyisin iyi :pironEyE demiş ki:Bilmeyen vardır manasında yazdım.
piyanist şantörôironEyE demiş ki:Sağdaki tabiki.