Tatil nasıl gidiyo
75 Kilo ve süper kaslıydım özlüyorum.. @LennethEki Görüntüle 32617
Kıskandım
acemi birliğinde normal botlarımı giydim, usta birliğinde 100 tl ye almıştım bi çocuktan küçük numara istemiş büyük gelir diye öyle bir şansa denk gelmişti
Olm bunlar çok rahat ya Ben rahatım da şükür çok ayaklarda bir problem olmuyoracemi birliğinde normal botlarımı giydim, usta birliğinde 100 tl ye almıştım bi çocuktan küçük numara istemiş büyük gelir diye öyle bir şansa denk gelmişti
son 6 ay da bunu giydim (Tugay Komutanı hediyesi) söylemesi ayıp son 6 ay hiç bot boyamadım.
hala giyiyorum gökhancım kamuflajla çıkarım dışarı botlarımla beraber felan ama sakal bi karışOlm bunlar çok rahat ya Ben rahatım da şükür çok ayaklarda bir problem olmuyor
Olm sivilde askeri kamuflaj giymek yasak la dikkat et (gerçi ustada ben giymiştim fena şeyler yaşadık )hala giyiyorum gökhancım kamuflajla çıkarım dışarı botlarımla beraber felan ama sakal bi karış
askeri giyim ile tekstil grupları karıştı şimdi eskiden yasaktı şimdi pazarda çarşıda var ve av niyetineymiş gibi takılıyorsunOlm sivilde askeri kamuflaj giymek yasak la dikkat et (gerçi ustada ben giymiştim fena şeyler yaşadık )
Agâh abim geri dönmüş ortamlaraYeni ofis... Eki Görüntüle 32707
Bilmukabele Kardeşim sende hoş geldin.Agâh abim geri dönmüş ortamlara