Hatun = extraloob ( Okan Abi
)
( Okan Abi
) extraloob = Hatun
tam senlik okan abi hatun bol

( Okan Abi

tam senlik okan abi hatun bol

![]() |
okan abiye hatun mu = felanchuBBy demiş ki:Hatun = extraloob ( Okan Abi)
( Okan Abi) extraloob = Hatun
tam senlik okan abi hatun bol![]()
yok canım estafurallah anlıyan anladıAdvance demiş ki:okan abiye hatun mu = felanchuBBy demiş ki:Hatun = extraloob ( Okan Abi)
( Okan Abi) extraloob = Hatun
tam senlik okan abi hatun bol![]()
![]()
![]()
![]()
extraloob demiş ki:
Advance demiş ki:Downlaod bitti kurulumdayım az sonra ilk ekran görüntüleriyle karşınızdayım![]()
Charlar botta banada bi meşkale lazımdı iyi oldu bu kolları sıvıyorum..extraloob demiş ki:
Söke ^^HurRicanEmJ demiş ki:Advance demiş ki:Downlaod bitti kurulumdayım az sonra ilk ekran görüntüleriyle karşınızdayım![]()
sende mi aydınlı![]()
harbi miTitanyum-X demiş ki:Hatun yok oyunun %90 ı sap. Kız charların %50 erkek. Açıldıgı günden beri oynuyodum şu son 1 haftadır girmiyorum.
o %10 ' u buluruz biz sen merak etme ^^HurRicanEmJ demiş ki:harbi miTitanyum-X demiş ki:Hatun yok oyunun %90 ı sap. Kız charların %50 erkek. Açıldıgı günden beri oynuyodum şu son 1 haftadır girmiyorum.
emin olabilirsin. Bana salça olan 4 kızın 3ü erkek çıktı. Başka kimlerinde erkek olduklarınıda söledi ^^HurRicanEmJ demiş ki:harbi miTitanyum-X demiş ki:Hatun yok oyunun %90 ı sap. Kız charların %50 erkek. Açıldıgı günden beri oynuyodum şu son 1 haftadır girmiyorum.
görüntü efekleri falan güzel 5 saat sonra bende girip bakıcam hoşuma gider se hatunları tutarsam bırakmam ^^UneqquaL demiş ki:Buda bnm çar
![]()