beta değiLde tam sürümünü başka bi konu açıp değiLde bu konu da yayınLarsan sevinirim boş yere aramayaLım

ve şunu fark ettim fLame body serisini şaşırmışsın sanırsam extreme iLe power oLanLar karmış extreme'sini ekLeyince power'ı basıyo, power'ı ekLeyince extreme'sini basıyo onu da değiştirirsen sevinirim unutmadan söyLim de

Onu Şaşıyarak Yapmadım Bilerek Yaptım.Anlamadıgım Sebebten Dolayı Onu Düzeltince Bot Çalışmıyor Yani Ters Olması GerekLi O İsimlerin..

tombalaci_46 demiş ki:
Onu Şaşı**** Yapmadım Bilerek Yaptım.Anlamadıgım Sebebten Dolayı Onu Düzeltince Bot Çalışmıyor Yani Ters Olması GerekLi O İsimlerin..
tamam.

bide; break heaven arrow serisinde en sonuncusu dragon souL arrow'u bot görmüyo(MySro)

benim imbue fire idi ama ben ligt çevirdim şimdi bot ligt ın imbuesini görmüyo botu sildim tekrara yükledim ama yinede görmüyo ne yapabilirim?

kardeşimin kimseye kastı yok virüslü dosya bırakmaz.. Nod32 öle gösteriyor. ama virüs falan yok

tek attığım halde soul fire force gözükmüyor .. lütfen biri bana yardım etsin ... sildim yükledim ..
hatta antivürüsü kaldırdım yine olmadı :S ..

Arkadaşım Eğer Diğer Skillerin varsa Cok İlginc Bir Durum Neyden Kaynaklandıgını Anlayamadım..Başka El Yakma Skilleriyle İdare Etmeye Calış ^^

Yukarı Alt