konu kilit lütfen yoksa forumun hepısını buraya bırseyler yazacak hiç hoş olmucak kişisel sorunlarınızı kendı aranızda çözünüz lütfen Wink
Uzgunum Ama Senden Ne Köy Olur Ne Kasaba extraokkOnly4yOu demiş ki:biliyorum penny de takma die msj attı ama takılmıcak seyi astı adamlara büyük yazma denir adam sanane tarzı seyler söyler
guildimi kötüleyici konu acar
walla bu adamı bu forumdan def edene kadar burdayım
bide 2 gün sonra sınavlarım var ondan sonra sabah 10 ertesi sabah 6 pc basındayım o aralar su yarımcı konular işine bi el atıcam ama herşeyde var bea kardeşim bulamıyorımö verilmemiş bilgi en son cleric rehber yapabildim de bakalım bulucaz artık birşeyler
ElazigLee demiş ki:arkadaşım bunları bizde defalarca açtık
sen daha d.modsun nasıl birdaha görmeyeyim diyebiliyorsun ben şahsen diyemiyorum.
bu gidisle sanada bandırma bileti vereceğizz Rolling EyesTurk_Knight demiş ki:ElazigLee demiş ki:arkadaşım bunları bizde defalarca açtık
sen daha d.modsun nasıl birdaha görmeyeyim diyebiliyorsun ben şahsen diyemiyorum.
Yalakalık Gibi olmasın Ama Seni Sewiyorum Abi extraokk
Only4You Noldu Deneme mod işi Mouhaha
Tek gidiş plz..TWEETY demiş ki:bu gidisle sanada bandırma bileti vereceğizz Rolling EyesTurk_Knight demiş ki:ElazigLee demiş ki:arkadaşım bunları bizde defalarca açtık
Yalakalık Gibi olmasın Ama Seni Sewiyorum Abi extraokk
Only4You Noldu Deneme mod işi Mouhaha
Only4yOu demiş ki:see u in weekend
the topic was closed by me
i never post guild topics until weekend
and i wanna u write again big punto
u write cus u never see it again after the weekend
nvm see u in another life b....
cunku hfta sonundan sonra bir dah onu göremiceksin seklinde cevirmen gerekiyorduJigsaw demiş ki:Çünkü hafta sonundan sonra bir daha yazamayacan.
.
Bir daha onu göremiceksin yazınca saçma bi cümle oluyor. 8 ay Londra'da kaldığıma göre bişeyler biliyorum ben de merak etme.Only4yOu demiş ki:cunku hfta sonundan sonra bir dah onu göremiceksin seklinde cevirmen gerekiyorduJigsaw demiş ki:Çünkü hafta sonundan sonra bir daha yazamayacan.
.
berbat engilizcemi berbat ingilizcenle bile cevirememişsin
grammer olarak cümlede bi sacmalık yok bu 1Jigsaw demiş ki:Bir daha onu göremiceksin yazınca saçma bi cümle oluyor. 8 ay Londra'da kaldığıma göre bişeyler biliyorum ben de merak etme.Only4yOu demiş ki:cunku hfta sonundan sonra bir dah onu göremiceksin seklinde cevirmen gerekiyorduJigsaw demiş ki:Çünkü hafta sonundan sonra bir daha yazamayacan.
.
6. Ben Londra'da kalınmayınca ingilizce bilinmediğini ima etmedim.Only4yOu demiş ki:grammer olarak cümlede bi sacmalık yok bu 1Jigsaw demiş ki:Bir daha onu göremiceksin yazınca saçma bi cümle oluyor. 8 ay Londra'da kaldığıma göre bişeyler biliyorum ben de merak etme.Only4yOu demiş ki:cunku hfta sonundan sonra bir dah onu göremiceksin seklinde cevirmen gerekiyordu
2 hafta sonundan sonra onu göremiceksinin neresnde sacmalık var?
3. londroda kalmayınca ingilizce bilmiyor muamelesimi görmemiz gerekiyor ?
4. ben uzaklasmaya calıstıkca birileri bana laf atıyor
5. kalın selametle