sezer371 demiş ki:sildim tekrar kurdum gene olmadı :S başka bi yolu yok mu acaba?
Loader acılmıo derken? hatamı verio yoksa db bot mu acılmıo daha fazla bilgi verirsen yardımcı olabılırımOlympos demiş ki:Loader açılmıyor :S
ObeyYourMaster demiş ki:Hocam eart serverının ipsini 2 farklı şekilde vermişsin resimli kısımda 64 ile başlarken en alttaki yazılı kısımda 67 ile başlıyor bende launch edince sadece silkroad amblemi geliyor ve o şekilde kalıyor dediklerini harfiyen yaptığımada emin olabilirsin paylaşım için yinede teşekkürler biraz daha aydınlatabilirsen bu konuda çok güzel olucak
aheyahey demiş ki:Teşekkürler
Dostum anlatımın başında dediğim gibi oyunu 0 dan yukleyin içinde benim verdıklerımden başka bişi olursa hata verir yani 0 dan yukle yukleryuklemez konu anlatımndaki gibi devamını yapSuS3 demiş ki:Ya Hersey tamam charima giriyorum start diyorum ve masaustune atiyor...
Valla hocam dünden beri hiç bir sorun olmaksızın kasıyorumcemonimoa demiş ki:Dostum anlatımın başında dediğim gibi oyunu 0 dan yukleyin içinde benim verdıklerımden başka bişi olursa hata verir yani 0 dan yukle yukleryuklemez konu anlatımndaki gibi devamını yapSuS3 demiş ki:Ya Hersey tamam charima giriyorum start diyorum ve masaustune atiyor...
trk_birat demiş ki:botun herşey güzel ama return bastıktan sonra pot vs. almıyo öylece kalıyo nasıl yapcam?
Bu bot çoook eski bottur ve o pet soradan gelmiştir . son 2-3 grab pette o sorun varoyuzden eski pet alsan sorun kalkarHeteraki demiş ki:Bot Peti Görmüyor Nasıl Görmesini Saglayacagız Petin Cinsi : Snowman Grab Pet ...