Name:Miraki
Level:69 -şuan itibariyle
Guild:TRWarriors
BuildureStrBowman
Level:69 -şuan itibariyle
Guild:TRWarriors
BuildureStrBowman
Karakterinin silinmesi için iki yol var, birincisi karakter penceresindeyken senin silmen gerekir, ikincisi ise serverin databasesinin silinmesi. Ki server databasesi silinirse tüm karakterler silinir.UncensoreD demiş ki:Birde şu var yazın iş için 3 ay kadar oyuna bakamayacağım açtığım karakter silinirmi? ve silinen bu karakterleri kurtarma imkanı varmıdır?
İlk hafta çok lag vardı 1.692 patch getirdiler sorun yok.aheyahey demiş ki:Cok lag var sw da.
+1eylem95 demiş ki:Ardaşlar bende 1.693 yuklu start a basıyorum launcher den sora sro client gözukup 1 sn içinde kapanıyor ne yapmam gerek ?
Extacy demiş ki:+1eylem95 demiş ki:Ardaşlar bende 1.693 yuklu start a basıyorum launcher den sora sro client gözukup 1 sn içinde kapanıyor ne yapmam gerek ?
ezik diye buna denir beyleregeqq demiş ki:Name= Blunderbuss
Level=62 ( server adam akıllı açık kalmadıgı için kasamıyorum bu aralar inş hemen yükselicem )
Build=Cold/Fire/Bicheon
Fire server ındaki hesabım durduk yere silinmiş 88lv di yaklaşık 2 ay hiç girmedim girmeye çalıştığımda id pw yanlış diyordu yan hesaplarımda aynı şekilde onlarada 2 ay girmedin onlarda kapanmış bence bi süre geçtikten sonra hesaplar kapanıyorSleepWalkeR demiş ki:Karakterinin silinmesi için iki yol var, birincisi karakter penceresindeyken senin silmen gerekir, ikincisi ise serverin databasesinin silinmesi. Ki server databasesi silinirse tüm karakterler silinir.UncensoreD demiş ki:Birde şu var yazın iş için 3 ay kadar oyuna bakamayacağım açtığım karakter silinirmi? ve silinen bu karakterleri kurtarma imkanı varmıdır?
Yani uzun süre girmedin diye kimsenin çarı silinmez. Rahat ol yani oyun açık kaldığı sürece hep o karakter orada kalır.
Bir moderator ilgilenebilir mi acaba arkadaş hakaret ediyor ?!celebi485 demiş ki:ezik diye buna denir beyleregeqq demiş ki:Name= Blunderbuss
Level=62 ( server adam akıllı açık kalmadıgı için kasamıyorum bu aralar inş hemen yükselicem )
Build=Cold/Fire/Bicheon
Level =67 3 gündür hiç kasmadım
Nick:Sync Heuksal / Cold / Light Nuker
SleepWalkeR demiş ki:Fire server ındaki hesabım durduk yere silinmiş 88lv di yaklaşık 2 ay hiç girmedim girmeye çalıştığımda id pw yanlış diyordu yan hesaplarımda aynı şekilde onlarada 2 ay girmedin onlarda kapanmış bence bi süre geçtikten sonra hesaplar kapanıyor