arkadaşlar server kapalı falan değil türklerde birşey var şuan oyuna girdim bi usa ipsinden yemin ederimki oyunda 1 tane türk göremiyorum gireli 3dk oldu union ve guild falan hiç kimse açık değil arkadaşlık listemde 1 tane türk açık yok

malatyalı şifre verip ben bi süre kastıktan sonra şifremi değiştirmiş hırsız (blade kasmştm bide :SS)

>yasin< demiş ki:
malatyalı şifre verip ben bi süre kastıktan sonra şifremi değiştirmiş hırsız (blade kasmştm bide :SS)
MaLaTYaLee44 hayırdır bunlar 1 değil 2 değil bu şikayetler.Yetkililer birşey yapsın bu konuda.

bu adam millete şifre verip kastıktan sonra çarın sifresini değiştirior lütfen gereğini yapın

yasin sacmalama adam öle biri deel bak burakla bizim charların şifrelerinii nie deişmedi öle bişey yoq karalama adamı senın dikkatsizligin zamnında degisecektin verilen accountun şifresini üyelikler birbirine cok yakındı biri tutturmus senden once davranmıs oından sonra öle bişey olsa bizede yapardı...

Server
Takımı
Fenerbahce
bysnake demiş ki:
yasin sacmalama adam öle biri deel bak burakla bizim charların şifrelerinii nie deişmedi öle bişey yoq karalama adamı senın dikkatsizligin zamnında degisecektin verilen accountun şifresini üyelikler birbirine cok yakındı biri tutturmus senden once davranmıs oından sonra öle bişey olsa bizede yapardı...
bysnake haklı lütfen ismimi lekeleme 126 kişiye dağıttım üyelik aralarından şifresini değiştirmeyen 3 5 kişinin charı gitti sende o şifresini değiştirmeyenlerdensin

Küfürler editlendi.

Bir daha küfür edeni bir gün yollarım hava almaya.

Bildirim tuşunu kullandığınız için teşekkür ederiz.

Takımı
Fenerbahce
link atarmısın bune beya 2 gündür sabahlıyacam diyorum ya c9 yada check :@

Yukarı Alt