Aynencelebi485 demiş ki:garip bi hata veriyor;
Error diye alıntadada garip şekiller var
SirCaponeN0b demiş ki:Bende herşeyi yapıyorum oyuna girmiyorum çar skilleri felan görüyor ancak çarı görmüyor yani üste çarın adı leveli felan yazmıyor + atack yapmıyor mobu seçiyor ama :S
aynı hata bendede var cozumu varmı acaba?Twona2 demiş ki:Firework ile alakalı bir işlem yaptınız mı? ben Crack dosyasını calıstır dedikden sonra AGREE diyosunuz ya kabul etmek için, orda bi hata verdi, sonrada oyuna girerken
bu hata war.
SleepWalkeR demiş ki:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cdc5f6d9fdd242244668edd175c980db82ec692ed12068a62378ece145c8a80b-1307439262
33/43 :(
Virüs var hacklenirsiniz falan demiyorum, kimseyi de suçlamıyorum ama güvenemem. Kimse de zarar görmesin , risk alanlar güle güle kullansın.
division 1 i seç öyle aç bende öyle çalışıyor çünküberke67 demiş ki:Ben Loaderdan division 2 diyip launch 'a tıklıyorum loader kapanıyor client gelmiyo ? ?
Aynı sorun bendede var biri yardımcı olabilir mi Rica Etsemffirat211 demiş ki:kardeşim bende herşeyi yaptım en son oyuna prevate_server_loadere basınca şöle hata veriyor....uygulama yapılandırması doğru olmadığından,uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu götüre bilir...... ben yeniden 5-6 kez indirdim gene aynı sorun lütfen yardım lütfnnnnnnnnnn