bot çalışmıyor atak yapmıyor yeni crack ne zaman çıkar daha doğrusu yeni bot
A alpdagli93 Kayıt 3 Ocak 2010 Mesajlar 25 Beğeniler 0 26 Haziran 2011 #21 bot çalışmıyor atak yapmıyor yeni crack ne zaman çıkar daha doğrusu yeni bot
G gheddo35 Kayıt 21 Kasım 2010 Mesajlar 36 Beğeniler 0 14 Temmuz 2011 #22 Skilleri görmüyor kardeş :S
D +Dejavu+ Bilgiliyim Kayıt 6 Mayıs 2008 Mesajlar 1.201 Beğeniler 1 16 Temmuz 2011 #23 qwerty686 demiş ki: qwerty686 demiş ki: crack dosyasını acamıyorum hata veriyor crack loader i acamıyorum hata veriyor hiç birşey yapamıyorum lütfen yardım edin Daha fazla görüntüle... yardım edicek kimse yok mu dediğiniz herşeyi harfi harfine yaptım ama hata alıyorum yardım edin Daha fazla görüntüle... varmı yardım edicek bendede var bu crackloader açılmıyor net framework diyor ama hepsi güncel benim pc de ? ps : açıldı açılmasına skiller görünmüyor
qwerty686 demiş ki: qwerty686 demiş ki: crack dosyasını acamıyorum hata veriyor crack loader i acamıyorum hata veriyor hiç birşey yapamıyorum lütfen yardım edin Daha fazla görüntüle... yardım edicek kimse yok mu dediğiniz herşeyi harfi harfine yaptım ama hata alıyorum yardım edin Daha fazla görüntüle... varmı yardım edicek bendede var bu crackloader açılmıyor net framework diyor ama hepsi güncel benim pc de ? ps : açıldı açılmasına skiller görünmüyor
L liberator Kayıt 17 Eylül 2008 Mesajlar 78 Beğeniler 0 4 Ağustos 2011 #24 keşke virüs programım key log uyarısı yapmasaydı. !
I icecat Kayıt 5 Mart 2008 Mesajlar 23 Beğeniler 0 27 Ağustos 2011 #25 abi bende sole bı hata var sro_clientte oldugunun farkındaım fakat ne yapmam gerektıgını bılmııyorum [/url] Uploaded with ImageShack.us[/img]
abi bende sole bı hata var sro_clientte oldugunun farkındaım fakat ne yapmam gerektıgını bılmııyorum [/url] Uploaded with ImageShack.us[/img]
K keyfim101 Kayıt 27 Haziran 2011 Mesajlar 2 Beğeniler 0 7 Eylül 2011 #26 bende oyuna giriorum skilleri görmio başka çhardan giriom onda hiç sorunsuz goruo nasıl duzelcek