server açıldıda benden patch istio , patch yüklü ama hata verio :S yardım lütfen 1.691 deilmi? 92 çıktıysa sitesindede yazmıyor?

aynı sorun bndede war kardes error code 2 werıo bndede bılen warsa pm acıll !!

byler start gelıor ama oyun aclmıor ıstedgnız kdr starta basaabılıonuz ama aclmıor sebenını bılen warsa pm plss

Ya biri düzgün açıklama yapsa modların baktığı yok soruyoruz insan gibi kapalımı değilmi starta tıklıyoruz kendi kendine kapanıyo ekran gelmeden

Oyun iki gundür süreklii dc verip kapanıyor bu waterın duruma hiç iyi değil arkadaşlar.

ZSZC de Yine DDos Saldırıları Başladığı Bildirilmiştir. ve şuanda gerekli önlemler alındıgı fakat oyundan DC yemeler ve Kopmalar Meydana Geliyor. Saldırının Yapıldığı Ülkenin Gerekli Yerleriyle GM ler iletişim Kurmaya çalışıyor

arkadaş oyunun neden kapalı sıkıldım sürekli kapanmasından oynamıycam sonunda adam ne işe yarıyor bu Gm düzeltsin oynayalım oyunumuzu

Earth açıldıqından beri oynun boku çıktı bu ne arkadaş ondan önce ne qüzel oynuyorduk oyunu sıkıldım harbi sıkıldım sürekli sorun sorun bir qün açık 5 gun kapalı her hafta yeni patch

Yukarı Alt