SarkoLata demiş ki:
Evet arkadaşlar. Üyelik alımıyla ilgili güncel durumu burdan öğrenebilirsiniz. Üyelikleri bu konu altında ben dağıtacağım. Yanlız bazı kuralları var..

1-) Üyelik dağıtımı günün çeşitli saatlerinde açılacak. Her parti 5 üyelik dağıtımından sonra kapanacak.
2-) Bir üye bir dağıtımda yanlızca bir account alabilir.
3-) Size verilecek olan accountun id-pw kimse bilmeyecek .
4-) Account id-pw-mail olarak verilecektir.Şifresini değiştirmeniz gereklidir.
5-) Verdiğim hesapları direk kendi listemden siliyorum.İçiniz rahat olsun ama şifresini mutlaka değiştiriniz.
6-) Pm atanlara Üyelik ASLA
verilmeyecektir. Dağıtım offlineken üyelik isteyene , pm atana üyelik onlineken de üyelik verilmez.
7-) Konu altından uygun bir dille üyelik isteyebilirsiniz.
8-) Dağıtımın açık olup olmadığını başlıktan anlayabilrsiniz. ( güncel olacak )
9-) 5 Acc. limitinden ne kadar kaldığı güncellenecektir
10-) İlk dağıtım : 9 Temmuz 13:00 da başlayacak ( bugün )
11-) Üyelik isteyen kişinin en az 30post - 1ay kayıt geçmişine sahip olması şarttır.

Son 1 !
Üyelik alanlar
metalsoldier
Avasin
oguzhan0011
TafareL​
acc mi aldım teşekkür ederim dostun :)

Mopneet

Arkadaşlar sabırlı olun. Yeterince üyelik var. İçiniz rahat olsun. ^^

bende zcsro başlamak istiyorum :) bir tane üyelik atarsan pm ile sevinirim. teşekkürler

nolur ver abi bende oynamak istiyorum ama carım yoq arkadasımınkini oynasam oyundan cık dio nolur banada üyelik verde bende insanlara yük olmayayım nolur abi???????????????

Takımı
Galatasaray
internet sorunu yaşadım. dağıtıma devam. kurallarda 1değişiklik : 50post + 2ay üyelik + olmalı.

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Batum23 demiş ki:
Yaptığın ayıp Sarkolata sabahtan beri onlinesın internet problemi yaşadım diyorsun neyse birşey demiyorum
karışmak gibi olmasın ama asıl senin yaptığın ayıp,belki adamın işi var birşey ile meşgul ,nereden bileceksin ki?

Yukarı Alt