2 üyelikte bana verebilirmisin arkadaş ile takılcaz...kolay gelsin...
SarkoLata demiş ki:Evet arkadaşlar. Üyelik alımıyla ilgili güncel durumu burdan öğrenebilirsiniz. Üyelikleri bu konu altında ben dağıtacağım. Yanlız bazı kuralları var.
Üyelik alımının açık/kapalı olduğunu öğrenmek için: viewtopic.php?f=835&t=209055
1-) Üyelik dağıtımı günün çeşitli saatlerinde açılacak. Her parti 5 üyelik dağıtımından sonra kapanacak.
2-) Bir üye bir dağıtımda yanlızca bir account alabilir.
3-) Size verilecek olan accountun id-pw kimse bilmeyecek .
4-) Account id-pw-mail olarak verilecektir.Şifresini değiştirmeniz gereklidir.
5-) Verdiğim hesapları direk kendi listemden siliyorum.İçiniz rahat olsun ama şifresini mutlaka değiştiriniz.
6-) Pm atanlara Üyelik ASLA verilmeyecektir. Dağıtım offlineken üyelik isteyene , pm atana üyelik onlineken de üyelik verilmez.
7-) Konu altından uygun bir dille üyelik isteyebilirsiniz.
8-) Dağıtımın açık olup olmadığını başlıktan anlayabilrsiniz. ( güncel olacak )
9-) 5 Acc. limitinden ne kadar kaldığı güncellenecektir
10-) İlk dağıtım : 9 Temmuz 13:00 da başlayacak
11-) Üyelik isteyen kişinin en az 50post - 2ay kayıt geçmişine sahip olması şarttır.
2gün offlineÜyelik alanlar
metalsoldier
Avasin
oguzhan0011
TafareL
rex*
RockmasteR
maltoz
NatiliuS
Batum23
Busy
burak277
mune_goka
T_RocK
SiYaHCıM
Onitsuka
ReaL_SavioR
shekil20
SweetLord
ProMaster
Ratatouille
WingedShark
Meqansiz
xsunx
taker1907
V£N0M
Hala aktifmi içinde char falan varmı görüşelimGuathema demiş ki:üyelikler kapalı elimde bulunan 5 üyeliği satıyorum sadece 5 tl pm atmanız yeterli
SarkoLata demiş ki:Evet arkadaşlar. Üyelik alımıyla ilgili güncel durumu burdan öğrenebilirsiniz. Üyelikleri bu konu altında ben dağıtacağım. Yanlız bazı kuralları var.
Üyelik alımının açık/kapalı olduğunu öğrenmek için: http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=835&t=209055
1-) Üyelik dağıtımı günün çeşitli saatlerinde açılacak. Her parti 5 üyelik dağıtımından sonra kapanacak.
2-) Bir üye bir dağıtımda yanlızca bir account alabilir.
3-) Size verilecek olan accountun id-pw kimse bilmeyecek .
4-) Account id-pw-mail olarak verilecektir.Şifresini değiştirmeniz gereklidir.
5-) Verdiğim hesapları direk kendi listemden siliyorum.İçiniz rahat olsun ama şifresini mutlaka değiştiriniz.
6-) Pm atanlara Üyelik ASLA verilmeyecektir. Dağıtım offlineken üyelik isteyene , pm atana üyelik onlineken de üyelik verilmez.
7-) Konu altından uygun bir dille üyelik isteyebilirsiniz.
8-) Dağıtımın açık olup olmadığını başlıktan anlayabilrsiniz. ( güncel olacak )
9-) 5 Acc. limitinden ne kadar kaldığı güncellenecektir
10-) İlk dağıtım : 9 Temmuz 13:00 da başlayacak
11-) Üyelik isteyen kişinin en az 50post - 2ay kayıt geçmişine sahip olması şarttır.
OnlineÜyelik alanlar
metalsoldier
Avasin
oguzhan0011
TafareL
rex*
RockmasteR
maltoz
NatiliuS
Batum23
Busy
burak277
mune_goka
T_RocK
SiYaHCıM
Onitsuka
ReaL_SavioR
shekil20
SweetLord
ProMaster
Ratatouille
WingedShark
Meqansiz
xsunx
taker1907
V£N0M
cık cık cık tam da gaza gelmiştim oldu mu şimcik buextraloob demiş ki:/ Bende yazayım Online