Bot pet'in 5 sayfasını görmez sadece ilk sayfasını kayıda alır.mbot bu sabah itibariyle login olmuyor nedenini bilmiyorum başka bir mbot indirdim o çalışıyor GAMEVPS divisionu ve loginserver birebir aynı şimdi botun kime ait olduğunu söylemem doğru olur mu bilemedim bu yüzden şunların botu diye isim vermeyeyim.
-------------------------------------------flood olmaması amacıyla edit
ve bir sorunum daha var pet 5 sayfa ancak bot sadece 1.sayfadakileri alıyor ve vigoru çantaya taşımıyor ayarlı oldugu halde sadece vigorda böyle bir problem var.
item toplama ayarlı dogru şekilde immortal da vigoru taşımıyordu. acaba hep mi böyleydi diye düşündüm o yuzden aynı sorunla karşılaşmış olan varsa yardımcı olur belki diye. Bu arada Burak bey immortal inşallah bir an önce düzelirBot pet'in 5 sayfasını görmez sadece ilk sayfasını kayıda alır.
Vigor'u ise bot'un ayarlarından "Çantaya taşı" seçimini yapmalısın.
kurucular arasındaki sıkıntı umarım bir an önce geçer. Çok uğraştınız emeğinizin karşılığını bile daha alamadınızValla düzelirse düzelir, düzelmesse yapabilecek bişeyim yok. Ümit'le Uğur düşünsün gerisini. Ben 1 kuruş kazanmadan 200 lira harcadım tüm E-Pin paralarını onlar aldı. Gerisi onlarındr. Ben yapacağımı fazlasıyla yaptım, yapıyorumda.
/Crack güncellendi.mbot bu sabah itibariyle login olmuyor nedenini bilmiyorum başka bir mbot indirdim o çalışıyor GAMEVPS divisionu ve loginserver birebir aynı şimdi botun kime ait olduğunu söylemem doğru olur mu bilemedim bu yüzden şunların botu diye isim vermeyeyim.
süpersiniz/Crack güncellendi.
8 olaniwin10 için hangisini indirmem gerekiyor ?