Swindler
Öğretiyorum
Neden Üstüme Geliyorsunuz Dolardan Bahsettiğimiz Bir Konudayız ŞuanAB: Avrupa Birliği'nin kısaltmasıdır. Kullandıkları para birimi Euro'dur.
Neden Üstüme Geliyorsunuz Dolardan Bahsettiğimiz Bir Konudayız ŞuanAB: Avrupa Birliği'nin kısaltmasıdır. Kullandıkları para birimi Euro'dur.
Peki madem, doların düşmesi için ne olması gerekir?Neden Üstüme Geliyorsunuz Dolardan Bahsettiğimiz Bir Konudayız Şuan
Abraham Lincoln anlatmıştı sanırım.Bu yükselişin bir inişi olacaktır , ve en yakın zamanda olacaktır diye düşünüyorum çünkü dolar'ın aslına bakarsan pek bir değeri yok. Kimdi hatıyorlamıyorum fakat dolar ile ilgili çok güzel birşey anlatmıştı herkes birden elinden cıkarsa AB iflasa süreklenebilir falan o konuşmada sonra dolara pek bir güvenim yok.
"Dövlet eyiye gidiyi" yazmışsındır diye girdim hayal kırıklığına uğradım :(
Bunlar hep dış mihrakların oyunu yoksa bizim köprümüz var yolumuz var hava alanımız var dünya lideri abdestli cumhurbaşkanımız var Allah'ın tüm vasıflarını taşıyor çok zengin bir milletiz hedef 2023 durmak yok yola devam.3.41'i gördük bugünde , aralıkta FED kararıyla büyük ihtimal 4'e ulaşacak dolar...
Olmuşsun zaten, daha nasıl olmayacaksın.Bu sefer bu konuya müdahil olmucam
Olmuşsun zaten, daha nasıl olmayacaksın.
Doların artışıyla çıkar yol aramak için Şangay Beşlisine girelim, parayı altına endexleyelim gibi parlak fikirler ortaya atılıyor. Eğer Şangay Beşlisine girersek siz o zaman görün ülkenin halini. Hoş size göre ülke güllük gülistanlık ya... Neymiş efendim AB teröre destek veriyormuş... Rusya hiç teröre destek vermiyor zaten. Geçen düşürülen helikopterimizi Rus yapımı füzeyle düşürmediler teknik arıza sebebiyle düştü o TSK öyle açıkladı sonsuz güvenebilirsiniz Askerimize polisimize ve Devlet soytarılarımıza pardon büyüklerimize.