Okulun kütüphanesinden bakıyordum, mesajını beğenmek için üşenmedim giriş yaptım.Bak dostum bu siteyi sevmeyebilirsin burada isler duzgun gitmeyebilir ama bu sana adminlere laf soyleme ozgurlugunu vermez. Soylediklerin siteyi duzeltecek olsa bile vermez. Anladin mi ironik bakkal
Siteyi sevmesem yararlanmasam burad bulunmam zaten. Ama benim bu sitede bulunmuş olmam yanlış giden şeyleri susmam anlamınada gelmez ? Admine laf söylemedim ki admine bir şey denmesine hazmedemeyen bir kişi devlet büyüğüne söylenen bir şeyi nasıl hazmeder onu da anlamış değilim ???Bak dostum bu siteyi sevmeyebilirsin burada isler duzgun gitmeyebilir ama bu sana adminlere laf soyleme ozgurlugunu vermez. Soylediklerin siteyi duzeltecek olsa bile vermez. Anladin mi ironik bakkal
Daha düne kadar Dağdaki Çobanla benim oyum bir mi diyen ünlülere cemkiriyordunuz şimdi çobanı kotulemek amacıyla kullanıyorsun nasıl oluyor bu iş :) şimdi doğru olan senmisin yoksa o lafı soyleyenler mi ?Devlet büyüğü deyip durma şunlara çoban de.
Ciddi cevap vermeyin beyler iste adam
cahil dalganiza bakin Steam falan kuslar ucuyor bunlari konusalim
Aferin tosunuma bir seyler anlayabilmjs