Anime severmisinNickime göre bi imza yapabilir misin
Anime severmisinNickime göre bi imza yapabilir misin
BayılırımAnime severmisin
Efsane olmuş, ellerine sağlık, eyvallah..
adam 18 yaşımda ki halime atar yapmış vay be ne zamanlardıalıyım istiyosan?
O zaman o da o yaştaydı bro :)adam 18 yaşımda ki halime atar yapmış vay be ne zamanlardı
sen hala benim yaptığım imzayımı kullanıyorsun bakim Hamulo ?O zaman o da o yaştaydı bro :)
Değiştirme vakti gelmiştir belkiÜzerindeki bir kaç oynamayla birlikte evet :)
kardeş selam, bana da böyle rujlu mujlu kırmızı dudaklı kıvırcık saçlı bi kız fotosu yapar mısın hll spr dwm. tşk.Değiştirme vakti gelmiştir belki
Sen var ya adamın dibisin bekle geliyor askerim beniiiimmmkardeş selam, bana da böyle rujlu mujlu kırmızı dudaklı kıvırcık saçlı bi kız fotosu yapar mısın hll spr dwm. tşk.
Senin yaşıyor olmana sevindim yıllar sonra ilk defa görüyorumkardeş selam, bana da böyle rujlu mujlu kırmızı dudaklı kıvırcık saçlı bi kız fotosu yapar mısın hll spr dwm. tşk.
kardeş selam, bana da böyle rujlu mujlu kırmızı dudaklı kıvırcık saçlı bi kız fotosu yapar mısın hll spr dwm. tşk.
Bayıldım gerçekten eline sağlık
Hahah, aklıma geldiniz şantiyede otururken. Hatırlanmak ise ayrıca sevindirdi beni. Baş tacısın.Senin yaşıyor olmana sevindim yıllar sonra ilk defa görüyorum
Hele gurban. Seninle bir akşam üstü bostanlı semtinin ücra köşelerinde boyoz yemek isterim :)
Bende seninle incir altı köşelerinde balık ekmek yemek isterdimHele gurban. Seninle bir akşam üstü bostanlı semtinin ücra köşelerinde boyoz yemek isterim :)
Hacım akşam müsait olursam yapacağımBana da boş bi zamanında minimalist bir şey hazırlayabilir misin hocam?