Çok iyimiş yaBizim burada fiber altyapı olmadığı için vdsl olarak 64mbps 240gb akn vodafone net kullanıyorum 69tl ücreti hız testi yaptığımda hızım genelde 69-73 mbps arası çıkıyor kotayı aşarsam 24 mbps düşüyor
Çok iyimiş yaBizim burada fiber altyapı olmadığı için vdsl olarak 64mbps 240gb akn vodafone net kullanıyorum 69tl ücreti hız testi yaptığımda hızım genelde 69-73 mbps arası çıkıyor kotayı aşarsam 24 mbps düşüyor
Vodafone alt yapımı ?Çok iyimiş ya
Bunu ben ay başında bile göremiyorum dddddAKK dolduktan sonra
Eki Görüntüle 32668
Valla öyle abi bunların sonu kötü allah yardımcıları olsun.
Tıklasınlar diye yazdığı başlığa bak. O yaşta tam bir hayal kırıklığı ilerde bürokrat olma ihtimali var.
Alttaki Singapur doğru galiba 1Gbps o yıllarda o fiyata
Canım ülkemBunu ben ay başında bile göremiyorum ddddd
Hep aynı bahaneleri var "alt yapınız eski olduğu için max. bu hızı destekliyor."Canım ülkem
Ayynen öyle ya alt yapınız desteklemiyor e değiştir kardeşim.Hep aynı bahaneleri var "alt yapınız eski olduğu için max. bu hızı destekliyor."
ulan küpek, alt yapıyı değiştir o zaman olmuş 70 sene.
issler değiştirmek istese bile neredeyse bu olay imkansız.Ayynen öyle ya alt yapınız desteklemiyor e değiştir kardeşim.
+2 Aynı fikirdeyim, evlendim ve ev arayışına girdim evi garantilemeden önce internet şirketlerini arayıp fiber alt yapınız orada varmı diye soruyorum.issler değiştirmek istese bile neredeyse bu olay imkansız.
Belediyeler her yeri kazmalarına izin vermiyor.
Belediyeler ben kazayım sana kiralayayım gibi garip istekler sunuyor.
Kazılacak yer ulaşımı durduracağı için izin verilmiyor.
Kazılacak yerde altyapı hassas oluyor izin verilmiyor.
Altyapı isteği yeterince gelmiyor , kar/zarar oranı kabul edilebilir gelmiyor.
Adam akıllı tüm şirketlerin organize olup bu işe girişmeleri gerekiyor oda imkansız. Bu yüzden yeni siteler - toplu konutlar da oturmak lazım internet önemliyse.
Edit : ekstra olarak sadece sokak alt yapisi degil , binanin alt yapisinin da degistirilmesi lazim. Iss sokak alt yapisini yapsa bile binadakiler bununla ugrasmaz , bu masrafa girmez. Belki kafalar degisir , nesiller degisir , benim gibi oturacagi evi kiralamadan once superonline yoksa tutmam diyen bir nesil gelir o zaman bir seyler degisir...
siteye 2 saate giriyordur oUydunet hala çözüm bulmadı soruna günlerdir bekliyorum
Kanser olmama ramak kaldı hiçbir şey yapılmıyorsiteye 2 saate giriyordur o
Kanser olmama ramak kaldı hiçbir şey yapılmıyor
Olum bu ne ajkshdjkashdjasUydunet hala çözüm bulmadı soruna günlerdir bekliyorum
6 katlı koca binayı nasıl satıp gidelim :dddissler değiştirmek istese bile neredeyse bu olay imkansız.
Belediyeler her yeri kazmalarına izin vermiyor.
Belediyeler ben kazayım sana kiralayayım gibi garip istekler sunuyor.
Kazılacak yer ulaşımı durduracağı için izin verilmiyor.
Kazılacak yerde altyapı hassas oluyor izin verilmiyor.
Altyapı isteği yeterince gelmiyor , kar/zarar oranı kabul edilebilir gelmiyor.
Adam akıllı tüm şirketlerin organize olup bu işe girişmeleri gerekiyor oda imkansız. Bu yüzden yeni siteler - toplu konutlar da oturmak lazım internet önemliyse.
Edit : ekstra olarak sadece sokak alt yapisi degil , binanin alt yapisinin da degistirilmesi lazim. Iss sokak alt yapisini yapsa bile binadakiler bununla ugrasmaz , bu masrafa girmez. Belki kafalar degisir , nesiller degisir , benim gibi oturacagi evi kiralamadan once superonline yoksa tutmam diyen bir nesil gelir o zaman bir seyler degisir...