malesef bir değişim olmadı hala aynı hatayı alıyorum logine bastığım anda sanırım bir çözümü yokMbot klasöründe merrsend dosyası varsa silip tekrar dene.
malesef bir değişim olmadı hala aynı hatayı alıyorum logine bastığım anda sanırım bir çözümü yokMbot klasöründe merrsend dosyası varsa silip tekrar dene.
Özelden teamviewer ıd pw at, bakalım.malesef bir değişim olmadı hala aynı hatayı alıyorum logine bastığım anda sanırım bir çözümü yok
Eşya bölümünden itemleri ne ile toplayacaksanız onu işaretleyin (pet,karakter) daha sonra eşya arama bölümünden toplatmak istediğiniz eşyayı bulup sağ tıklayın,orada bazı seçenekler çıkacak pet ile topla,karakter ile topla gibi onlardan birini seçip kaydedin bu ayarları yaptıysanız sorunsuz toplayacaktır.Itemleri neden toplamıyor bot ile ayarlayamıyorum aktif değilmi yoksa
dediğiniz gibi ayarlı fakat toplamıyor aynı sorunu yaşayan var mı başkaEşya bölümünden itemleri ne ile toplayacaksanız onu işaretleyin (pet,karakter) daha sonra eşya arama bölümünden toplatmak istediğiniz eşyayı bulup sağ tıklayın,orada bazı seçenekler çıkacak pet ile topla,karakter ile topla gibi onlardan birini seçip kaydedin bu ayarları yaptıysanız sorunsuz toplayacaktır.
Sox item harici ise otomatik toplamaz . Ayrica itemi bulup ayarlaman lazım .dediğiniz gibi ayarlı fakat toplamıyor aynı sorunu yaşayan var mı başka
Hayır,İsro’da sadece phbot ve sbot çalışıyor onlar da ücretli.Bu bot orjinal sroda calisiyormu
Stabil Aktif Login Mbot Crack!
Download!
Rar Şifre:extraloob
Rar Pas: www.extraloob.com
Kullanımı :
1-) İndirdiğiniz dosyaları bir klasöre çıkartın.
2-) Electus_mBotLoader'ı açın ve mbot'un tamamen açılmasını bekleyin.
3-) Random bir şifre ve kullanıcı adı girip logine basın , her şey bu kadar.
Not : Bot electus tarafından yapılmıştır ve chrome'dan indirirken virüs uyarısı çıkmaktadır. CTRL+J yapıp indirilenler sekmesinden "Dosyayı Tut" butonuna basarsanız dosyayı indirebilirsiniz.
Chrome çalışan her mbot'a virüslü uyarısı vermekte , haliyle kullanıp kullanmamak size kalmış. Botun çalıştığı bizim tarafımızdan test edilip onaylanmıştır.
-Mbot hakkında Login olma harici sorun yaşayanlar için gerekli konu :
MBOT Sorunları-Çözümleri
Not:Alıntıdır.
EXL ailesi iyi forumlar diler
Bot sorunsuz olarak çalışmaktadır,Botu çalıştırmadan önce firewall ve antivirüs gibi koruma programlarını kapatıp botu yönetici olarak çalıştırın.BEYLER MBOT LOGIN COZUMUNU BILEN WARMI
Sbot deneyebilirsin bu hata genelde çözülmüyor.bende bu hatayı alıyorum ewdeki neti denedi telefondan 4.5 g denedim olmuyor login hatası gitmiyor pc ye w7 w8 w10 kurdum gene banamısın demedı daha once w10 da kullanıyordum bir sabah bot artık gırmıyordu çözüm bir türlü bulamadım
Arayüzü basit ve sadedir mbotta birde kullanışı kolay ondan olabilir.Sbot’un Mbot’tan kat kat iyi olmasına rağmen nedir bu mbot hayranlığınız çözemedim.