İşin gerçekten de iyiymiş ve de uzun, şuan’a kadar kaç ay oldu başlayalı?
Sanırım 1. Kaptan olmak baya uzun bir dönem 2.lik bile bu kadarsa
@Bean
Tam olarak ısınamadın mı işe yoksa başka planların mı var?Benim ilk zabitlik . 5 ay bitecek . Benim daha çok var ama yapar mıyım kadar pek sanmıyorum
Isındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorumTam olarak ısınamadın mı işe yoksa başka planların mı var?
Gel hayatını Türkiyede geçir tabiiIsındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorum
Aşağı yukarı 1.5 ay sonra geleceğim yanınaGel hayatını Türkiyede geçir tabii
Yani kolay bir işin yok sonuçta özlem duyuyorsundur hem oldukça uzaklardasın, böyleyken belli bir düzen oluşturmakta zor, bir yerden sonra sıkar diye düşünüyorumIsındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorum
Valla oyle hacım . Suan mesela artık bıkkınlıkla yapıyorum işleri .Yani kolay bir işin yok sonuçta özlem duyuyorsundur hem oldukça uzaklardasın, böyleyken belli bir düzen oluşturmakta zor, bir yerden sonra sıkar diye düşünüyorum
@Rewind yaxşı gecə bro
Maleset yıpranma payı kalktı .memlekette bişey yok politikacılar taşın suyunu sıktı ne çıkarsa aldılar gez dolaş denizlerde ağır ağır 15 yılda emekli ediyorlar o meslekten