İşin gerçekten de iyiymiş ve de uzun, şuan’a kadar kaç ay oldu başlayalı?
Sanırım 1. Kaptan olmak baya uzun bir dönem 2.lik bile bu kadarsa
@Bean
Tam olarak ısınamadın mı işe yoksa başka planların mı var?Benim ilk zabitlik . 5 ay bitecek . Benim daha çok var ama yapar mıyım kadar pek sanmıyorum![]()
Isındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorumTam olarak ısınamadın mı işe yoksa başka planların mı var?
Gel hayatını Türkiyede geçir tabiiIsındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorum
Aşağı yukarı 1.5 ay sonra geleceğim yanınaGel hayatını Türkiyede geçir tabii![]()
Yani kolay bir işin yok sonuçta özlem duyuyorsundur hem oldukça uzaklardasın, böyleyken belli bir düzen oluşturmakta zor, bir yerden sonra sıkar diye düşünüyorumIsındım hacım gerçekten Türkiye'de çok iyi bir iş . Ama hayatimi böyle geçirmek istemiyorum 4 veya 5 yildan sonrasini pek düşünmüyorum
Valla oyle hacım . Suan mesela artık bıkkınlıkla yapıyorum işleri .Yani kolay bir işin yok sonuçta özlem duyuyorsundur hem oldukça uzaklardasın, böyleyken belli bir düzen oluşturmakta zor, bir yerden sonra sıkar diye düşünüyorum
@Rewind yaxşı gecə bro
Maleset yıpranma payı kalktı .memlekette bişey yok politikacılar taşın suyunu sıktı ne çıkarsa aldılar gez dolaş denizlerde ağır ağır 15 yılda emekli ediyorlar o meslekten