Ne güzel muhabbet ediyorduk oysakiben kontrat bilmiyorumda hiç avrupalı kızla öpüştün mü
rar yap uzantıyıMillet çatır çatır satar ben zip problemi ile uğraşıyorum işe bak zip olan birşeyi zip olarak görmüyor
yavrum öyle değil, @Envato ya stil yükleyeceğim biraz yaptırımcı bir site isteğine göre hareket ediyoruz ve herşey tamam olmasına rağmen zip olarak istediği dosyayı zip olarak yapıyorum, gönderiyorum zip klasörü değil lütfen bir zip klasörü oluşturun diye hata veriyor. Denemediğim zip programı kalmadı.rar yap uzantıyı
uzantısı başka bir şey yap elle o alınca değiştirsin elle tekrar
hacım problem o değil png or jpg o, onuda denedim belki öyle kabul eder diye ama denemediğim metot kalmadı.@Brahim Konu hakkimda bilgim sıfır ama preview image png olarak görünüyor . Hatayi ona veriyor
Zip file of images diyor . Imkanin varsa onu zip yapıp denehacım problem o değil png or jpg o, onuda denedim belki öyle kabul eder diye ama denemediğim metot kalmadı.
deniyorum bi saniyeZip file of images diyor . Imkanin varsa onu zip yapıp dene
Hatadan anladığım ekledigin png/jpg de zip içinde olacak .deniyorum bi saniye
Hatanın kaynağı o görünüyoprewiev zaten zip olarak yükle diyor onu yapmamış mı acep
Yok hacım öyle de denedim, ana dosyayı da görüntüleri de zip yaptım yine kabul etmedi.Hatadan anladığım ekledigin png/jpg de zip içinde olacak .
Ilginç.. Verdiği hata onu içeriyorYok hacım öyle de denedim, ana dosyayı da görüntüleri de zip yaptım yine kabul etmedi.