bahsettiğin araba modeli nedir acaba?
bahsettiğin araba modeli nedir acaba?
Renault Clio 1.5 dCi Touch 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'dabahsettiğin araba modeli nedir acaba?
99 hp.Yine'de 5 vites olsa bu sefer motor'u sıkıştırıcak ve yakıt konusun'da zorlayıcı olucak zaten motor'da küçük olduğu için, yetersiz gelicek hp büyük önem arz ediyor eğer bahsettiğin 100-120 hp'se , 1.33 75bg lik bir araba için 5 vites yeterli gelir fakat 1.33 5 vites 120 hp olsa işler değişir, tabi bu görüş kişiden kişiye değişir , bu'da benim görüş açım.
şehiriçi konusun da haklısın, amaçları zaten uzun yola göre düşünmek, üretim'de buna göre değişiyor.99 hp.
Şehir içi zaten basabileceğin pek bir ortam yok , 5 vites yeterli geliyordu bana eski araba da.
Şehir dışına (uzun yol) çıktığında motor bağırmaya başlıyordu ama sadece bunun için araba tercihimi değiştirmezdim tabi çok fazla uzun yol yapılacaksa farklı bir olay.
6 ileri olması uzun yolda her zaman rahat ettirir seni yakıttanda tasarruf edersin1.5 90hp hb araba için 5 vites mi ideal 6 vites mi ? Sürekli bir tartisma var . Bilgisi olan var mı acaba ?
Dci çok iyi bir motor 5-6 sına fazla takılma bence torku yüksek
Pek uzun yola giden biri değilim aslında . Bakalım yeni yeni icatlar çıkıyor sürekli6 ileri olması uzun yolda her zaman rahat ettirir seni yakıttanda tasarruf edersin
Icime su serptinDci çok iyi bir motor 5-6 sına fazla takılma bence torku yüksek
Ama neden clioIcime su serptin
Neden çünkü benim kullanacağım yılda en fazla 3-4 ay . Biraz acemi ablam var ve bu yeni kasası biraz sciroccoyu andırıyor..Ama neden clio
Bu kasanında çamurlukları plastik miNeden çünkü benim kullanacağım yılda en fazla 3-4 ay . Biraz acemi ablam var ve bu yeni kasası biraz sciroccoyu andırıyor..
O konuda şüphem yokBu kasanında çamurlukları plastik mi
Fenerbahçeli arkadaşların gecelerinin karanlığa bürünmesi sebebiyle GKFC ON!
Hava ne kadar güzel yaaa