Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yine'de 5 vites olsa bu sefer motor'u sıkıştırıcak ve yakıt konusun'da zorlayıcı olucak zaten motor'da küçük olduğu için, yetersiz gelicek hp büyük önem arz ediyor eğer bahsettiğin 100-120 hp'se , 1.33 75bg lik bir araba için 5 vites yeterli gelir fakat 1.33 5 vites 120 hp olsa işler değişir, tabi bu görüş kişiden kişiye değişir , bu'da benim görüş açım.
99 hp.
Şehir içi zaten basabileceğin pek bir ortam yok , 5 vites yeterli geliyordu bana eski araba da.
Şehir dışına (uzun yol) çıktığında motor bağırmaya başlıyordu ama sadece bunun için araba tercihimi değiştirmezdim tabi çok fazla uzun yol yapılacaksa farklı bir olay.

99 hp.
Şehir içi zaten basabileceğin pek bir ortam yok , 5 vites yeterli geliyordu bana eski araba da.
Şehir dışına (uzun yol) çıktığında motor bağırmaya başlıyordu ama sadece bunun için araba tercihimi değiştirmezdim tabi çok fazla uzun yol yapılacaksa farklı bir olay.
şehiriçi konusun da haklısın, amaçları zaten uzun yola göre düşünmek, üretim'de buna göre değişiyor.

ExcI

37.5 Hours per Week
Araba masraf benzini, vergisi, bakımı, teker değişimi, arızası, sigortası, kaskosu, çiziği, park ücreti, ıvırı-zıvırı......
Her sene artıyor ücretler.

ExcI

37.5 Hours per Week
iyi geceler

Takımı
Besiktas
Fenerbahçeli arkadaşların gecelerinin karanlığa bürünmesi sebebiyle GKFC ON! :mrgreen:

Hava ne kadar güzel yaaa makara:makara:makara:makara:

Yukarı Alt