At hırsızı gibiyim o resimde hoca webcam ile çekmiştiİyi geceler, ösym' ye fotoğraf değişikliği için dilekçe attım umarım dikkate alırlar, sanki umursamıcaklarmış gibi bir his var içimde ama hayırlısı
Aynı durum bende var, saçları falan uzattım biraz geliştim şimdi sınava girsem sorun çıkarabilirler ki 1 senem boşuna gitmesin, birde o kadar saçma ki 4-5 senede bir değiştirebiliyoruz resimiAt hırsızı gibiyim o resimde hoca webcam ile çekmişti
Sanırım yarın aynı fotoğraftan ben de çekileceğim webcam ileAt hırsızı gibiyim o resimde hoca webcam ile çekmişti
İyi gecelerSanırım yarın aynı fotoğraftan ben de çekileceğim webcam ile
Herkese iyi geceler
Ben saldım artık,kim kimi koparıysa koparsın,bu işleri takip eden de ağır boştur.Şu Private aleminde neler dönüyor şaşıyorum vallahi.
A.s , sahiden iyi mi gecelerslm iyi geceler
Ösym bürolarından değiştiriliyor,ücreti 5 lira falandı sanırsam.İyi geceler, ösym' ye fotoğraf değişikliği için dilekçe attım umarım dikkate alırlar, sanki umursamıcaklarmış gibi bir his var içimde ama hayırlısı
Duymuştum fakat hiç arayıp bilgi almadım, fotoğrafın daha 1 senesi var yapmazlar diye direk dilekçe attım, aceleye kaçtı birazÖsym bürolarından değiştiriliyor,ücreti 5 lira falandı sanırsam.
Bence iyi; çay içiyorum, müzik var, yalnızım. Daha ne olsunA.s , sahiden iyi mi geceler
Gerçektende iyiymiş, keyfin gıcır olsun broBence iyi; çay içiyorum, müzik var, yalnızım. Daha ne olsun
Sorumu mazur gör bro, meslek grafik tasarımcılığı mı?Yarın iş görüşmem var, inşallah bir düzene kavuşurum artık.
Mazur görülecek bir şey yok hacım, Asıl mesleğim Fotografçılık fakat bazı nedenlerden dolayı makinemi sattım şuan bug da o mesele.Sorumu mazur gör bro, meslek grafik tasarımcılığı mı?