Sanırım laptop’um ölmeye başladı daha 2 senelik olmadan, 1 dk önce kendi kendine açılıp reset attı sadnessla1

Gariptir ki açtım halde tekrar geri kapatamıyorum

Benim de işlemci veya işlemcinin fanı bir iş yapacağım veya büyük bir psd dosyası açacağım ya da oyuna gireceğim pc birazdan uçacakmış gibi ses çıkarıyor dııırrt dırrt dıt dıt dıt tarzında.

Benim de işlemci veya işlemcinin fanı bir iş yapacağım veya büyük bir psd dosyası açacağım ya da oyuna gireceğim pc birazdan uçacakmış gibi ses çıkarıyor dııırrt dırrt dıt dıt dıt tarzında.
Aynı fan sorunu bende de var en ufak şey de uçuşa geçicek gibi oluyor, oyun açınca yanacak diye korkuyorum artık, sanırım servise yollamanın zamanı geldi hazır garantisi devam ediyorken :olucem:

ExcI

37.5 Hours per Week
Sanırım laptop’um ölmeye başladı daha 2 senelik olmadan, 1 dk önce kendi kendine açılıp reset attı sadnessla1

Gariptir ki açtım halde tekrar geri kapatamıyorum
hemen format at

Gündüz muhabbeti konusunda giydirdiğim firmanın 4 ay sonra dönüş yapması ? Ben şok ben iptal.
Noluyor lan müdür bey burdaysanız özür dilerim asdasd :D

Bilemiyorum ki saat 23,10da süreçlerimiz onaylandı hala iş arıyor musunuz tarzında bir mail yollandı. Dönüş yaptım bende hayırlısı bakalım. Edit en son mesajı ocakta atmışlardı.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bilemiyorum ki saat 23,10da süreçlerimiz onaylandı hala iş arıyor musunuz tarzında bir mail yollandı. Dönüş yaptım bende hayırlısı bakalım. Edit en son mesajı ocakta atmışlardı.
Hala iş arıyor musunuz diye sorduğuna göre işe alacak heralde , öteki türlü çok saçma çünkü :lolmuch:

Hayırlısı bakalımda. Tamda bugün burada giydirdikten sonra gece gece mesaj gelmesi manidar oldu :D

Yukarı Alt