Aynı fan sorunu bende de var en ufak şey de uçuşa geçicek gibi oluyor, oyun açınca yanacak diye korkuyorum artık, sanırım servise yollamanın zamanı geldi hazır garantisi devam ediyorkenBenim de işlemci veya işlemcinin fanı bir iş yapacağım veya büyük bir psd dosyası açacağım ya da oyuna gireceğim pc birazdan uçacakmış gibi ses çıkarıyor dııırrt dırrt dıt dıt dıt tarzında.
İyi geceler ve hoşgeldin uzun zamandır görmüyorum seniBu haftayı lider kapatmış bir taraftar olarak iyi geceler diliyorum herkese
Aslında buralardayım okuyorum, takip ediyorum, özlüyorum Hoşbuldum teşekkür ederimİyi geceler ve hoşgeldin uzun zamandır görmüyorum seni
hemen format atSanırım laptop’um ölmeye başladı daha 2 senelik olmadan, 1 dk önce kendi kendine açılıp reset attı
Gariptir ki açtım halde tekrar geri kapatamıyorum
En etkili çözüm aslındahemen format at
ben çok iyi anlarım bi görsem sana söylerdim devasını, varsa vesikalık bir tane resmini atEn etkili çözüm aslında
Nedir sonuç peki ?Gündüz muhabbeti konusunda giydirdiğim firmanın 4 ay sonra dönüş yapması ? Ben şok ben iptal.
Noluyor lan müdür bey burdaysanız özür dilerim asdasd
Hala iş arıyor musunuz diye sorduğuna göre işe alacak heralde , öteki türlü çok saçma çünküBilemiyorum ki saat 23,10da süreçlerimiz onaylandı hala iş arıyor musunuz tarzında bir mail yollandı. Dönüş yaptım bende hayırlısı bakalım. Edit en son mesajı ocakta atmışlardı.
İmza güzelmiş@RanstaMonsta iyi geceler, bol güneşler
Teşekkür ederim, @ArtFlex reis yaptı sağolsunİmza güzelmiş