- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Server güncellemesi.az önce saldırımı yedik bad gateway hatası verdi yüce @Chorus ?
Server güncellemesi.az önce saldırımı yedik bad gateway hatası verdi yüce @Chorus ?
artacak ülen tam 5 Lira olacak tıpkı 1 zamanlar 1.30 iken 4 lira olması gibiNoldu dolar 4,7'a düşünce hepiniz sus pus oldunuz. Seçimden sonra dolar 1 tl olacak inşallah.
Siz bilmessiniz, bizim zamanımızda döviz kuyrukları olurdu. Halkımız dövizini bozdurarak büyük oyunu bozucak sizde bakıcaksınız sadece.artacak ülen tam 5 Lira olacak tıpkı 1 zamanlar 1.30 iken 4 lira olması gibi
sen beni çok yadırgadın şimdiSiz bilmessiniz, bizim zamanımızda döviz kuyrukları olurdu. Halkımız dövizini bozdurarak büyük oyunu bozucak sizde bakıcaksınız sadece.
Fetö,CHP,Faiz Lobisi, Dış Mihraklar, Amerika, bizim ekonomimizle uğraşıyor, sanki pazarda dolar mı kullanıyoruz? Sanıyorlarki biz dolar yükselince REİS sevdasından vazgeçicez.sen beni çok yadırgadın şimdi
Politikacılar sürdü sefasını ben onları iğneliyorum bu şey durup durduk yerde çıkmadı böyle değil mi?
--------
Kırdıysam özür
Cari açıktan sonra yine patladı. 2 gün önce 4.5'ydi şu an 5 olacak...Hala niye artıyor, seçimden sonra düşer diyordum.