- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Dolar 5 TL oldu.
SüperizDolar 5.20 oldu , euro'da 6 tl oldu.
Hayırlı olsun milletimize.
Üzücü olan şey şu , bugün AKP gitse yerine CHP gelse aynı şekilde hiç hız kesmeden bu şekilde ilerleyeceğiz çünkü artık CHP yönetimi de aynı kafada. 20 tane seçim kaybeden %0.1 oyunu arttıramayan adam hala koltuğunda oturuyor ve ekibi de onu destekliyor.Şaka maka batıyoruz arkadaşlar. Başkasının altına girmekniş üstüne çıkmakmış bu laflarla olmuyor bazı şeyler güzel ülkemizde. 50 ₺ mazotçu arkadaşlardan ricam bi yurt dışı planı yapsınlar bakalım burunları Bulgaristandan öteye çıkabiliyor mu? Takım tutar gibi parti, peygamber gibi lider destekliyorsunuz ve sonuç bu. Üstüne üstlük görüşünü belirtene de tecavüzcü gibi saldırıyorsunuz. Yanlışlar görülmez ve bu hatalardan dönülmezse mutlak son kaçınılmaz arkadaşlar. Selametle
Konu açlık diye okudum yeminle 3. girişimde fark ettim :=)))Konu açık birbirinizi yemeyin lütfen.
“Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” Mustafa Kemal AtatürkAli Koc gibi vizyonlu, guclu, taninan bir kurtarici lazim