Herhalde hayatım boyunca gördüğüm en doğru yorumÜzücü olan şey şu , bugün AKP gitse yerine CHP gelse aynı şekilde hiç hız kesmeden bu şekilde ilerleyeceğiz çünkü artık CHP yönetimi de aynı kafada. 20 tane seçim kaybeden %0.1 oyunu arttıramayan adam hala koltuğunda oturuyor ve ekibi de onu destekliyor.
CHP seçmeni de hala bu kafayı destekleyip oy veriyor. Yarın bugün CHP seçilse , ülke yine yönetilemese bu kesim yine kör bir şekilde CHP'ye oy vermeye ve takım tutar gibi savunmaya devam edecek.
Ülkenin şu an resmen bir çıkış yolu yok , yönetim değişse dahi bir değişiklik olmayacak...
Dolar 5.5 TL oldu , bizim artık şükredecek bir şeyimiz kaldı mı ? Onların artık çıldıracak bir şeyi kaldı mı ?Sıkıntı yapmayın arkadaşlar bu kadar küresel güç bu memleketin üstüne gelirken dolar 5 TL yi gormedigi için oturup sukretmeliyiz. Emin olun dolari yükseltmek için ugrasan küresel güçler doların 3 TL de kalmasına cildiriyorlar. Onların hesabı daha büyük
dolar cevap verdi 5.55 olarak xd5.47'ye düşmüş şimdi de konuşsanıza
o değil de bu konu açıldığında da başlık REKOR KIRDI mıydı? Eğer 2.75 rekorduysa şu ankine ne denir... Şöyle 1.7 olduğu zamanları çok özlüyorum, ölene kadar tekrar görmek kısmet olur mu acabaDolar 2.75 , euro tekrardan 3 tl oldu , hayırlı olsun dolar 3 liraya doğru gidiyor.
E o zaman rekor oydu ne yapalımo değil de bu konu açıldığında da başlık REKOR KIRDI mıydı? Eğer 2.75 rekorduysa şu ankine ne denir... Şöyle 1.7 olduğu zamanları çok özlüyorum, ölene kadar tekrar görmek kısmet olur mu acaba