ExcI
37.5 Hours per Week
Son düzenleme:
Hiç sanmıyorum 7.41 için salıyı bekleyeceğiniSimdiden yazayim yine tahminimi
Ps: sali gunu 7.41 USD, 8.3 Euro
Ins hic olmaz, pzt amerikan borsalari kapali oldugu icin bugun de olamayacagini varsayarak sali dedim. Gorecegiz artikHiç sanmıyorum 7.41 için salıyı bekleyeceğini![]()
Ustad sen daha iyi bilirsin, gunluk repo faizlerinin %749 oldugu enflasyonun yuzde 70 ortalama oldugu donemle kiyaslarsan suanki durum nasil? Benzer, iyi, kotu? Ben buyuklere sorunda o zaman daha kotuydu diyorlar ama aklim almiyorAsgari maaş 220 dolar oldu.
Valla o dönem ne zamandı bilmem , zaten bende 25 yaşındayım.Fakat şunu çok iyi biliyorum , eskiden annem - babam , pazardan geldiklerinde biz 4 kişi taşırdık yukarıya poşetleri ve diğer haftaya kadar o meyveler bitmezdi. Şimdi pazara gidildiği dahi belli olmuyor. Alınan meyveler aynı gün bitiyor , hiç bir şey ertesi güne dahi kalmıyor. Tost - kaşar , pilav fakir yiyecekleriydi , insanlar pilav yiyip para biriktirirlerdi. Şimdi pirinç bile çinden geliyor bize yapay bir şekilde. Ona rağmen ucuz değil. Bunların doların 7 tl olmasıyla alakası yok tabi , doların 7 tl olmasını 2-3 hafta sonra ancak hissederiz. Benzine - mazota zam gelsin , köprülere zam gelsin çünkü hepsi dolara endekslendiler , o zaman hissederiz doların artışını güzelce.Ustad sen daha iyi bilirsin, gunluk repo faizlerinin %749 oldugu enflasyonun yuzde 70 ortalama oldugu donemle kiyaslarsan suanki durum nasil? Benzer, iyi, kotu? Ben buyuklere sorunda o zaman daha kotuydu diyorlar ama aklim almiyor
Ek olarak hukuk devleti olmadığımız için yabancı yatırım çekemiyoruz aksine olanlarda dükkan kapatıyor ve kapatacak malesef...Asgari maaş 200 dolar oldu.
Valla o dönem ne zamandı bilmem , zaten bende 25 yaşındayım.Fakat şunu çok iyi biliyorum , eskiden annem - babam , pazardan geldiklerinde biz 4 kişi taşırdık yukarıya poşetleri ve diğer haftaya kadar o meyveler bitmezdi. Şimdi pazara gidildiği dahi belli olmuyor. Alınan meyveler aynı gün bitiyor , hiç bir şey ertesi güne dahi kalmıyor. Tost - kaşar , pilav fakir yiyecekleriydi , insanlar pilav yiyip para biriktirirlerdi. Şimdi pirinç bile çinden geliyor bize yapay bir şekilde. Ona rağmen ucuz değil. Bunların doların 7 tl olmasıyla alakası yok tabi , doların 7 tl olmasını 2-3 hafta sonra ancak hissederiz. Benzine - mazota zam gelsin , köprülere zam gelsin çünkü hepsi dolara endekslendiler , o zaman hissederiz doların artışını güzelce.
Birde eski zamanları şimdiyle karşılaştırıp ya o kadarda kötü durumdayız demek doğru değil. Özellikle facebook'ta doların artış grafiğini paylaşıyorlar zırt pırt. akp sürekli şirketleri , firmaları satarak piyasaya sıcak para sundu iktidara geldiğinden bu yana. Bu yüzden ülke hep stabil gözüktü ama bu şekilde yönetilen ekonominin herkes bir yerde patlayacağını görüyordu. Boru değil , her gün ülkenin gelir kaynakları satıldı. Bir ülke gelir kaynağı olmadan , yatırım yapmadan , ilerlemeden ne kadar dayanabilir ? Dediğim gibi herkes bir yerden sonra patlayacağını öngörüyordu , ne kadar itiraf etmek istemelerse de şu an patladı.
En son aldigimda 60tl di hatirliyorumPremium Plus 188₺
Anladim hocam biz ayni jenerasyonuz seninle o zaman. Dediklerine katiliyorumAsgari maaş 200 dolar oldu.
Valla o dönem ne zamandı bilmem , zaten bende 25 yaşındayım.Fakat şunu çok iyi biliyorum , eskiden annem - babam , pazardan geldiklerinde biz 4 kişi taşırdık yukarıya poşetleri ve diğer haftaya kadar o meyveler bitmezdi. Şimdi pazara gidildiği dahi belli olmuyor. Alınan meyveler aynı gün bitiyor , hiç bir şey ertesi güne dahi kalmıyor. Tost - kaşar , pilav fakir yiyecekleriydi , insanlar pilav yiyip para biriktirirlerdi. Şimdi pirinç bile çinden geliyor bize yapay bir şekilde. Ona rağmen ucuz değil. Bunların doların 7 tl olmasıyla alakası yok tabi , doların 7 tl olmasını 2-3 hafta sonra ancak hissederiz. Benzine - mazota zam gelsin , köprülere zam gelsin çünkü hepsi dolara endekslendiler , o zaman hissederiz doların artışını güzelce.
Birde eski zamanları şimdiyle karşılaştırıp ya o kadarda kötü durumdayız demek doğru değil. Özellikle facebook'ta doların artış grafiğini paylaşıyorlar zırt pırt. akp sürekli şirketleri , firmaları satarak piyasaya sıcak para sundu iktidara geldiğinden bu yana. Bu yüzden ülke hep stabil gözüktü ama bu şekilde yönetilen ekonominin herkes bir yerde patlayacağını görüyordu. Boru değil , her gün ülkenin gelir kaynakları satıldı. Bir ülke gelir kaynağı olmadan , yatırım yapmadan , ilerlemeden ne kadar dayanabilir ? Dediğim gibi herkes bir yerden sonra patlayacağını öngörüyordu , ne kadar itiraf etmek istemelerse de şu an patladı.