İlerde de belki bugünlerde hiçbir şey yapmamış olduğumuzu konuşacağız ki muhtemel.İşin kötü yanı bunun yaşanacağını bilip o günlerde hiç bir şey yapamadan beklemiş olmamız..
Bu saatten sonra ne yapabilirsin ki? Artık kurtuluş için mucize gerek. Son seçim köprüden önceki son çıkıştı, artık devre çok akım çekti sigorta yandı.İlerde de belki bugünlerde hiçbir şey yapmamış olduğumuzu konuşacağız ki muhtemel.
Bekle biraz daha 7 lirayı görecek3 ay önce okul parasını geç ödeyeceğimi söylemiştim bi postta .
Bankadaki dolar şuan itibari ile bu sene + seneye okul parasının yarısını çıkardı.
Göremedik göremeyeceğiz hacım.Şuan bu yaşananlar daha bir şey değil, zamanı gelince tüm bu elimizde ki imkanlarda gidecek.Ama yobaz zihniyetli,düşüncesiz ve körü körüne bazı şeyleri savunan insanlar en azından inancımız Allahımız var demeye devam edecek.Buraya post birakayim bari ilerde demistim derim Cok kucukken tgrtde dolar artti 1.25 tl olduyu hatirliyorum ne gunlermis be Buyukler 0.9tl oldugunu falan soyluyor oralari goremedik. hayal de edemiyorum
Ps: USD 6, Euro 7.
5,8Ölüyoruz.
Aynısı bende de olduBir hafta uyumuşum sanırsam, neler değişmiş öyle?? 5,21 diye gördüm 6,21 miş