- Takımı
- Galatasaray
Hangi sroEki Görüntüle 34750
BU TARZ SORULAR VE DEĞİŞKENLİ TOPLAMA CIKARMA İŞLEMİ FELAN SORUYOR YAPABILECEK VAR MI
Hangi sroEki Görüntüle 34750
BU TARZ SORULAR VE DEĞİŞKENLİ TOPLAMA CIKARMA İŞLEMİ FELAN SORUYOR YAPABILECEK VAR MI
http://www.rebelsonline.net. Peki soru cevap sistemi yapanlar Ban yicektir diyor fark edilir miHangi sro
Evet afk kalır birisi ibnelik yapıp şikayet ederse bu phbot kullanıyor gibisinden tabi banlanırsın ve cevaplama süresi bir insanın yazmasından hızlı olduğu için algılayabilir belki :)http://www.rebelsonline.net. Peki soru cevap sistemi yapanlar Ban yicektir diyor fark edilir mi
bekletip cevap ver panpaEvet afk kalır birisi ibnelik yapıp şikayet ederse bu phbot kullanıyor gibisinden tabi banlanırsın ve cevaplama süresi bir insanın yazmasından hızlı olduğu için algılayabilir belki :)
Yaşıyormuydun o uzun süredir yazmadım öldü sanmışsındır yakında kapını çalacağım haberin olsun isteklerim varbekletip cevap ver panpa
bu arada bir server vardı, anında cevap verince dcliyordu, baya boş uğradıktan sonra aklıma geldi ondan olabileceği.. birkaç saniye bekletip atınca sorun kalmıyordu
Neyse hocam sen indirip yapabilirmisin banlanirsakta boşverYaşıyormuydun o uzun süredir yazmadım öldü sanmışsındır yakında kapını çalacağım haberin olsun isteklerim var
Eve gidince indirim 18;00 daki kale savaşımdan sonra bittiğinde dener paylaşırım unutmazsamNeyse hocam sen indirip yapabilirmisin banlanirsakta boşver
Ben hiç bi zaman phBot kullanmadım, hep emeğimle çektim. Sırf emek verenle, vermeyen bir olsun diye RSilkroad ekibine sistemi değiştirmelerini söyleyeceğim.RSilkroad Soru Otomatik Cevap phbot eklentisi
Oyun içersin'de Kervan çekmek için Mal alırken size BotCheck isimli Chardan pm gelir ona Tıklayıp direk Kervankey yazın ve gönderin.Size pm ile Rastgele 1 kod gönderir. O kodu'da aynı şekilde yazıp tekrar gönderin. 1 Dakika boyunca Kervan Mal alım ve satışı aktif olacaktır.
bu eklenti sizin için soruyu cevaplıyacaktır içinden çıkan dosyaları plugin klasörüne atıp phbot kapatıp açıp giriniz veya reload tıklayınız phbot seçeneklerinden iyi oyunlar dilerim
Yapma yaw 2 haftadır başımın etini yediler diğer forumda (ben asla sro indirip oynamam zaten emek veya pvp ) sadece tek kendime local oynuyorum uğraştırma şunlarla beni tekrardan bu arada Kocaeli’nin neresinde oturuyorsun ben DerinceBen hiç bi zaman phBot kullanmadım, hep emeğimle çektim. Sırf emek verenle, vermeyen bir olsun diye RSilkroad ekibine sistemi değiştirmelerini söyleyeceğim.
Konuştum, konuştuktan sonra foruma giremedim tatil yaptım biraz. Kervan'da herhangi bir soru sormuyormuş, bunun için bunu aşamazlar dedi. Bilmiyorum, oyunu kurcalayıp kullanan varmı diye bakacağım.Yapma yaw 2 haftadır başımın etini yediler diğer forumda (ben asla sro indirip oynamam zaten emek veya pvp ) sadece tek kendime local oynuyorum uğraştırma şunlarla beni tekrardan bu arada Kocaeli’nin neresinde oturuyorsun ben Derince
Yüzbaşılar yakın mıKonuştum, konuştuktan sonra foruma giremedim tatil yaptım biraz. Kervan'da herhangi bir soru sormuyormuş, bunun için bunu aşamazlar dedi. Bilmiyorum, oyunu kurcalayıp kullanan varmı diye bakacağım.
Varsa, tekrar konuşup dll düzenlemelerini isteyeceğim, bu oyunda tekrar bunu yapma. (Eğer ücretli yapıyorsan, paranı al yap tabi.) Bu oyun cidden uzun süre gitmesi gerekecek ve piyasanın orta değerlerde kalması gerekli.
Gölcük'te oturuyorum, Kavaklı'da. Atla vapura gel
Kendilerinin olduğunu düşünmüyorum, eğer öyleyse çok komikYüzbaşılar yakın mı
@sarkolatasa bende olmadı bana yardımcı olabilir misin